ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: Κλοπή τάμπλετ με στοιχεία εμβολιασμών από το Κέντρο Υγείας

τάμπλετ αγρίνιο
Περίεργο περιστατικό στο Αγρίνιο με την κλοπή τάμπλετ από το Κέντρο Υγείας.
Pixabay

Αγρίνιο: Ένας 48χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για κλοπή ενός τάμπλετ με στοιχεία εμβολιασμών από το Κέντρο Υγείας της πόλης.

Μια παράξενη ιστορία διαδραματίστηκε στο Αγρίνιο το προηγούμενο 24ωρο. Συγκεκριμένα, στο Κέντρο Υγείας ένας άνδρας παρέμεινε μέσα στον χώρο και μετά το πέρας της λειτουργίας του, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας προσπάθησε να βγει και έσπασε ένα παράθυρο για να τα καταφέρει.

Εργαζόμενοι στην καθαριότητα του δήμου Αγρινίου εντόπισαν τον 48χρονο αιμόφυρτο, καθώς είχε τραυματιστεί κατά την «απόδραση» από το Κέντρο Υγείας, και τον βοήθησαν να μεταβεί στο νοσοκομείο του Αγρινίου. Τα ξημερώματα, όμως, η διεύθυνση του Κέντρου Υγείας ενημέρωσε πως έχει κλαπεί ένα τάμπλετ το οποίο περιείχε στοιχεία εμβολιασμών.

Οι Αρχές προχώρησαν σε έρευνες και συνδυάζοντας γεγονότα και μαρτυρίες, έφτασαν στη σύλληψη του άνδρα. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα agrinionews, σε βάρος του 48χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία ενώ εύλογα ερωτήματα υπάρχουν για την ασφάλεια του Κέντρου Υγείας μετά το εν λόγω περιστατικό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.