ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στην Αττική Οδό: Ανακλήθηκε εντολή σε διμοιρία της ΟΠΚΕ να σπεύσει στο σημείο-Διατάχθηκε ΕΔΕ

επίθεση αττική οδός
Επίθεση στην Αττική Οδό
You Tube

Διατάχθηκε ΕΔΕ για την ανάκληση της εντολής σε διμοιρία της ΟΠΚΕ να σπεύσει στο σημείο όπου έγινε επίθεση σε γραφεία της Αττικής Οδού.

O υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, αναφέρθηκε στις ζημιές που προκλήθηκαν πρόσφατα σε γραφεία της Αττικής Οδού στο Κορωπί, λέγοντας παράλληλα ότι υπήρξε προειδοποίηση για ενδεχόμενη επίθεση.

Όπως είπε ο κ. Θεοδωρικάκος, εστάλη διμοιρία της ΟΠΚΕ, ωστόσο η εντολή ανακλήθηκε και γι’ αυτό έχει διαταχθεί ΕΔΕ.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, διεμήνυσε ότι «Αυτός ο οποίος διέταξε την ανάκλησή της, δεν έχει θέση στην ελληνική αστυνομία».

Το έγγραφο στα αστυνομικά τμήματα

Υπενθυμίζεται ότι σε αποκαλυπτικό έγγραφο που δημοσίευσε το MEGA, που εστάλη στα αρμόδια αστυνομικά τμήματα, ενημερώνονταν οι αρμόδιοι για επικείμενη επίθεση του «Ρουβίκωνα». Σε αυτό γίνεται σαφής αναφορά στην ημέρα και το σημείο δράσης της αναρχικής συλλογικότητας.

«Σύμφωνα με πληροφορίες που περιήλθαν στον προϊστάμενο ΑΕΑ, μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» προτίθεται να πραγματοποιήσουν δράσεις σήμερα Δευτέρα 31/01/22 και σε άγνωστο επί του παρόντος χρόνου, στα γραφεία της εταιρίας «Αττική Οδός Α.Ε.» καθώς και στο κτίριο που στεγάζεται η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και εδρεύει το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας» ανέφερε το σχετικό έγγραφο.

eggrafo-epithesi.jpg
Επίθεση στην Αττική Οδό.MEGA

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρουβίκωνας: Βίντεο από την καταδρομική επίθεση με βαριοπούλες στα γραφεία της Αττικής Οδού