ΕΛΛΑΔΑ

Πρώτη ποινή για τον 23χρονο: Τέσσερα χρόνια και τρεις μήνες φυλακή για τα ευρήματα στον σύνδεσμο

ποινή 23χρονος
Ποινή στον 23χρονο
ΙΝΤΙΜΕ

Επιβλήθηκε η πρώτη ποινή στον 23χρονο για τα ευρήματα στο σύνδεσμο φιλάθλων της Θεσσαλονίκης. Θα παραμείνει στο κρατητήριο μέχρι τη Δευτέρα οπότε θα απολογηθεί για τη βασική κατηγορία της δολοφονίας του Άλκη.

Την πρώτη ποινή,τέσσερα χρόνια και τρεις μήνες χωρίς αναστολή, επέβαλε στον 23χρονο, φερόμενο δράστη της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη το Αυτόφωρο Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης.

Η ποινή αφορά τη δεύτερη δικογραφία που σχηματίστηκε στην οποία ο 23χρονος κατηγορήθηκε για τα ευρήματα στον σύνδεσμο στην Παλαιών Πατρών Γερμανού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου βρέθηκαν ρόπαλα, σουγιάδες, σωλήνες κ.α.

Ο 23χρονος άσκησε έφεση η οποία έγινε δεκτή χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα και έτσι οδηγήθηκε στο κρατητήριο όπου θα κρατηθεί μέχρι τη Δευτέρα.

Δολοφονία Άλκη: Τη Δευτέρα η απολογία του 23χρονου

Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος έλαβε προθεσμία από τον Ανακριτή για να απολογηθεί.

Κατηγορείται για τη δολοφονική επίθεση, με οπαδικά κίνητρα, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, κατά την οποία έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Άλκης Καμπανός και τραυματίστηκαν δύο φίλοι του.

Εις βάρος του ασκήθηκε δίωξη για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο παίρνουν οι φίλοι του δολοφονημένου Άλκη

Τα δύο νεαρά παιδιά που τραυματίστηκαν στη φονική επίθεση με οπαδικά κίνητρα, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος παίρνουν την Πάμπτη εξιτήριο από τη Δ' χειρουργική κλινική του νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου».

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, οι δύο τραυματίες, φίλοι του 19χρονου, «διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Γ. Παπανικολάου" κατά την ημέρα της γενικής εφημερίας την 01/02/2022 και εισήχθησαν στη Δ' Χειρουργική Κλινική Α.Π.Θ». Η δε κατάσταση της υγείας τους «είναι σταθερή και βρίσκονται εκτός κινδύνου», ενώ εξέρχονται σήμερα από το νοσοκομείο με ιατρικές οδηγίες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Άλκη: Τη Δευτέρα η απολογία του 23χρονου - Σχηματίστηκε και δεύτερη δικογραφία

Δολοφονία Άλκη: Παίρνουν εξιτήριο σήμερα οι δύο φίλοι του