ΕΛΛΑΔΑ

Κούγιας: Ο διάλογος με τους γονείς του 19χρονου Άλκη - «Δέχομαι απειλητικά τηλεφωνήματα» (vid)

Αλέξης Κούγιας Άλκης Καμπανός
Συναντήθηκε σε φορτισμένο κλίμα με τους γονείς του Άλκη ο Αλέξης Κούγιας
Intime News

Η πρώτη συνομιλία του Αλέξη Κούγια με τους γονείς του Άλκη Καμπανού - Το απειλητικό τηλεφώνημα που δέχθηκε

Ο Αλέξης Κούγιας συνάντησε τους γονείς του 19χρονου Άλκη, που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη, και συνομίλησε μαζί τους για πρώτη φορά από κοντά: «Δεν έχω λόγια. Συνάντησα μια θαυμάσια οικογένεια. Τους συνέβη το αδιανόητο. Προσπάθησα να τους μάθω. Μιλούσαν συνεχώς για το παιδί τους. Με γέμισαν φωτογραφίες και μου μιλούσαν για το παιδί τους. Είμαι συγκλονισμένος. Τους υποσχέθηκα ότι θα κάνω τα πάντα. Φοβούνται ότι δεν θα δικαιωθούν, τους είπα υπάρχει δικαιοσύνη» περιέγραψε αρχικά μιλώντας στο Mega.

Και συμπλήρωσε: «Έμαθαν ότι ο δικηγόρος της άλλης πλευράς είναι γιος δικαστικού μεγάλου, όπως και η σύζυγός του. Έχουν μάθει για τις αποφάσεις που έχουν προηγηθεί με τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού. Και τότε ήταν το ίδιο δικηγορικό περιβάλλον».

«Εκεί που υπήρχε μια ατμόσφαιρα τραγωδίας, αντιμετώπισα μια αποφασιστικότητα. Τους εξήγησα ότι μπορούν να μην παρουσιαστούν στην ανακρίτρια ή τον ανακριτή και ότι μπορώ να παρουσιαστώ εγώ ή συνεργάτης μου και εκεί αντιμετώπισα μια ευχάριστη έκπληξη ότι "θα έρθουμε και οι τρεις" και θα έρθουν και τα παιδιά τα άλλα και οι γονείς τους» πρόσθεσε.

Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι οι γονείς δήλωσαν πως «θα έρθουν όλοι στην Αθήνα» και «τους είπα αν τελικώς φοβούνται ότι θα επηρεαστούν οι ένορκοι λόγω της τρομοκρατίας που υπάρχει». «Γιατί υπάρχει τρομοκρατία. Άρχισαν και τηλέφωνα σε μένα χθες το βράδυ. Με απόκρυψη με πήρε κάποιος και μου είπε "γιατί λες για εγκληματική οργάνωση;", λέω "γιατί είσαστε τρομοκρατική οργάνωση, εσύ ποιος είσαι;". Μου απάντησε πως λέγεται Ποσίδης και του είπα να με πάρει από το κανονικό του τηλέφωνο. Στη συνέχεια μου το έκλεισε».

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του κ. Κούγια:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Άλκη: Αυτός είναι ο 20χρονος που διέφυγε στην Αλβανία

Δολοφονία Άλκη: «Να μην φύγουν με αυτό τον τρόπο άλλα παιδιά» -Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του