ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Άλκη: Πληροφορίες ότι ο 20χρονος που διέφυγε στην Αλβανία θα παραδοθεί

Δολοφονία Άλκη: Πληροφορίες ότι ο 20χρονος που διέφυγε στην Αλβανία θα παραδοθεί
Άλκης Καμπανός: Θέμα χρόνου φαίνεται ότι είναι να παραδοθεί στις αρχές ο 20χρονος που διέφυγε στην Αλβανία

Άλκης Καμπανός: Θέμα χρόνου φαίνεται ότι είναι να παραδοθεί στις αρχές ο 20χρονος που διέφυγε στην Αλβανία

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις σχετικά με τον 20χρονο χούλιγκαν που διέφυγε στην Αλβανία και είναι ο μοναδικός που δεν έχει συλληφθεί με βάση τα εντάλματα σύλληψης που έχουν εκδοθεί για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Σύμφωνα με την δικηγόρο Ανθούλα Ανάσογλου που μίλησε στο MEGA ο 20χρονος επικοινώνησε με δικηγόρο και εξέφρασε την πρόθεσή του να παραδοθεί σήμερα ή αύριο για την υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού.

«Χθες (σ.σ. Τετάρτη) το απόγευμα δέχτηκα τηλέφωνο από συνάδελφο και θα ακούσετε ότι και ο Αλβανός που εμπλέκεται στην υπόθεση και βρίσκεται στην Αλβανία θα παραδοθεί σήμερα ή αύριο» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Ανάσογλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένας εκ των βασικών υπόπτων για το έγκλημα, ο 20χρονος φίλος και συνεργός του 23χρονου που συνελήφθη πρώτος για την άγρια δολοφονία, κατάφερε να περάσει από τα σύνορα σαν κύριος και να φτάσει στην Αλβανία.

Πρόκειται για νεαρό με τα αρχικά D.R. ο οποίος φέρεται να είναι οπαδός ομάδας της Θεσσαλονίκης και μάλιστα φανατικός, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στο προφίλ του στα social media.

Ο ίδιος εκτιμάται ότι ανήκει σε ομάδες ακραίων Αλβανών εθνικιστών, όπως αποκαλύπτεται και από τις εικόνες που αναρτά στο Facebook.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος διέφυγε για την Αλβανία στις 2 Φεβρουαρίου, μία μέρα μετά τη φονική επίθεση, όταν οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να ξετυλίξουν το κουβάρι των γεγονότων και να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.

Εκμεταλλεύτηκε αυτή την καθυστέρηση και κατάφερε να φτάσει στα ελληνοαλβανικά σύνορα με αυτοκίνητο και να περάσει στη γειτονική χώρα, στις 23:45, τη νύχτα της 2ας Φεβρουαρίου, δίχως να κινήσει υποψίες. Άλλωστε δεν είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Ποιος είναι ο 20χρονος χούλιγκαν

Ο 20χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία είναι οργανωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ, στον ίδιο σύνδεσμο με τον 23χρονο και έχει στο πόδι ένα τατουάζ με την ημερομηνία ίδρυσης της ομάδας του δικεφάλου του Βορρά.

Είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης, καθώς η δράση του σε ανάλογες επιθέσεις είναι πλούσια.

Ο 20χρονος είχε ταυτοποιηθεί το 2019, όταν και τότε μαζί με τον 23χρονο ήταν στην ομάδα κρούσης που επιτέθηκε σε δύο άτομα στη Χαριλάου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζουν οι καταθέσεις των φίλων του Άλκη: Τον μαχαίρωναν, ούρλιαζε «βοήθεια, πονάω»

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο: Αυτοί είναι οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Καμία ανοχή στον χουλιγκανισμό: Λουκέτο σε όλους τους συνδέσμους εδώ και τώρα