ΕΛΛΑΔΑ

Ενέδρα σε ομάδα ΔΙ.ΑΣ που καταδίωκε αμάξι στην Κομοτηνή!

Ενέδρα σε ομάδα ΔΙ.ΑΣ που καταδίωκε αμάξι στην Κομοτηνή!

Απρόσμενο τέλος είχε η καταδίωξη ενός οδηγού από μια ομάδα ΔΙ.ΑΣ στην πόλη της Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό του αυτοκινήτου να σταματήσει για έλεγχο, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε να υπακούσει και πάτησε γκάζι προσπαθώντας να διαφύγει.

Τρεις αστυνομικοί τον ακολούθησαν με τις μηχανές τους και, μετά από ολιγόλεπτη καταδίωξη, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν σε ένα οικισμό της πόλης.

Όμως, εκεί τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη καθώς βρέθηκαν αντιμέτωποι με περίοικους που προφανώς είχε ειδοποιήσει ο ύποπτος με το κινητό του, οι οποίοι άρχισαν να βρίζουν τους αστυνομικούς και να τους πετούν πέτρες!

Ένας 20χρονος εξ αυτών χτύπησε έναν από αυτούς με μία σιδερένια βέργα, τραυματίζοντας τον ελαφρά και προέβαλε αντίσταση όταν οι υπόλοιποι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. προσπάθησαν να τον συλλάβουν.

Τα επεισόδια τελείωσαν με την άφιξη ενισχύσεων και ο τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε στο «Σισμανόγλειο» νοσοκομείο Κομοτηνής για τις πρώτες βοήθειες.

Ο δράστης που τον χτύπησε οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ ένας ακόμη άνδρας που συμμετείχε στην επίθεση αναζητείται