ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Παναγιωτόπουλου: «Θα το πάμε μέχρι τέλους» λέει στο Newsbomb.gr η δικηγόρος της 30χρονης

Υπόθεση Παναγιωτόπουλου: «Θα το πάμε μέχρι τέλους» λέει στο Newsbomb.gr η δικηγόρος της 30χρονης
INTIME

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Εκτός από την υπόθεση της 30χρονης που εκδικάστηκε στο Πλημμελειοδικείο ο τηλεπαρουσιαστής κατηγορείται για δύο ανάλογες περιπτώσεις μετά από καταγγελίες ισάριθμων πρώην συντρόφων του - Οι υποθέσεις αυτές απασχόλησαν τις διωκτικές Αρχές, πριν από τα Χριστούγεννα, και εις βάρος του 59χρονου είχε ασκηθεί τότε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για παραβίαση προσωπικών δεδομένων - Τι λέει στο Newsbomb.gr η δικηγόρος της 30χρονης πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Αντιγόνη Πριλή 

Συνέχεια φαίνεται ότι θα έχει η υπόθεση της πρώτης καταγγέλλουσας για εκδικητικό πορνό, με κατηγορούμενο τον πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλου παρά την καταδίκη του σε ποινή φυλάκισης 5 ετών με τριετή αναστολή από το πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Για την πορεία της υπόθεσης μίλησε στο Newsbomb.gr η δικηγόρος της 30χρονης πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Αντιγόνη Πριλή.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε: «Θα κατατεθεί αγωγή εναντίων του στα αστικά δικαστήρια για χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης. Όσον αφορά το ποινικό κομμάτι δεν έχει τελειώσει. Ήμαστε στην αρχή της διαδικασίας».

Και πρόσθεσε; «Έχουμε ικανοποιηθεί από την απόφαση στο πλημμελειοδικείο αφού καταδικάστηκε με την ανώτατη ποινή που θα μπορούσε να λάβει. Όμως θα πρέπει να τονίσω ότι ενώ ζητήσαμε το αδίκημα να γίνει κακούργημα δεν έγινε ενώ άλλες υποθέσεις που αφορούν τον ίδιο θα δικαστούν ως κακούργημα».

Καταδικάστηκε σε 5 έτη φυλάκιση με αναστολή

Υπενθυμίζεται ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος την Τετάρτη καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 5 ετών με τριετή αναστολή από το πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για την ανάρτηση βίντεο με προσωπικές στιγμές, χωρίς τη συναίνεση της συντρόφου του.

Στον Στάθη Παναγιωτόπουλο επιβλήθηκε επίσης 10.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο, ενώ θα πρέπει να εμφανίζεται το πρώτο πενθήμερο του μήνα στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Επίσης του επιβλήθηκε ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ο παρουσιαστής κατηγορείτο για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δυσαρεστημένη η πρώτη καταγγέλλουσα - «Είναι κακούργημα, όχι πλημμέλημα»