ΕΛΛΑΔΑ

Έφοδος της αστυνομίας σε συνδέσμους οπαδών σε Αττική και Αχαϊα

Έφοδος της αστυνομίας σε συνδέσμους οπαδών σε Αττική και Αχαϊα
Νέα έφοδος της ΕΛΑΣ σε συνδέσμους οπαδών
INTIME

Μια ακόμη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, αυτή τη φορά σε Αττική και Αχαΐα, σε συνδέσμους οργανωμένων οπαδών.

Ευρεία επιχείρηση της Αστυνομίας σε συνδέσμους οπαδών ομάδων σε Αττική και Πάτρα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής.

H δολοφονία του Άλκη Καμπανού έχει φέρει την ΕΛ.ΑΣ. στους δρόμους, ψάχνοντας πόρτα-πόρτα κυριολεκτικά τους συνδέσμους οπαδών σε όλη την Ελλάδα αναζητώντας παρατυπίες και πολεμοφόδια.

Στην Αττική, πραγματοποιήθηκε μεγάλη επιχείρηση σε συνδέσμους των Βορείων Προαστίων και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δυο εξ αυτών λειτουργούσαν χωρίς άδεια.

Παράλληλα, αστυνομικοί από όλες της Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας πραγματοποίησαν εξονυχιστικούς ελέγχους στους συνδέσμους του Ολυμπιακού στην οδό Χαραλάμπη, του Παναθηναϊκού στην οδό Σαχτούρη και της ΑΕΚ στην οδό Ζαΐμη καθώς και της Παναχαϊκής στην οδό Κιλκίς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news οι έρευνες διενεργούνται στα πλαίσια των μέτρων που έχουν αναληφθεί από την Πολιτεία για την πάταξη της οπαδικής βίας και ύστερα από την αποτρόπαια δολοφονική ενέργεια της Θεσσαλονίκης με θύμα τον Άλκη Καμπανό.

Αν και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η πρωινή επιχείρηση της Αστυνομίας, πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν πως οι αστυνομικοί δεν έχουν εντοπίσει ευρήματα που να προκαλούν ανησυχία για έκνομη δράση οπαδών στην Πάτρα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.