ΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Ανατριχίλα από τις ομολογίες της 29χρονης «Μήδειας» και του συντρόφου της

Κυψέλη: Ανατριχίλα από τις ομολογίες της 29χρονης «Μήδειας» και του συντρόφου της
Τι υποστήριξε στις απολογίες του το σατανικό ζευγάρι
INTIME NEWS

Κυψέλη: Προκαλούν ανατριχίλα τα όσα κατέθεσαν στους αστυνομικούς η μητέρα και ο σύντροφός της - Η μητέρα παραδέχεται ότι γνώριζε που είχε κρύψει το πτώμα του παιδιού της ο σύντροφός της

Σοκαριστικές είναι και οι λεπτομέρειες του ειδεχθούς εγκλήματος, όπως τις εξιστόρησε ο 33χρονος σύντροφος της μητέρας του μικρού Ανδρέα, ο οποίος ήταν αυτός που έδεσε το στόμα του με μονωτική ταινία για τιμωρία, καταδικάζοντάς τον σε μαρτυρικό θάνατο.

Η 29χρονη μάλιστα ανέφερε στο δικαστήριο πως δεν ήθελε να ξέρει λεπτομέρειες της δολοφονίας του γιου του επειδή είχε κατάθλιψη, ενώ ο 33χρονος περιέγραψε πως κατάλαβε ότι το παιδί είχε χάσει τη ζωή του.

Η μητέρα του Αντρέα φαίνεται, πως γνώριζε και για τον αυτοσχέδιο τάφο που είχε κατασκευάσει ο 33χρονος για να κρύψει το πτώμα του γιου της, όπως επίσης και για το ότι ο σύντροφός της είχε τοποθετήσει τα οστά του 7χρονου στην εργαλειοθήκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, η μητέρα υποστήριξε ότι δεν επιθυμούσε να μάθει άλλες λεπτομέρειες καθώς έπασχε από κατάθλιψη και δεν ήθελε να επιβαρυνθεί περαιτέρω.

Ανατριχίλα προκάλεσε και ο 33χρονος μετα όσα ανέφερε στους αστυνομικούς: «Μονωτική ταινία χρησιμοποιώ στη δουλειά μου γι’ αυτό και είχα στα εργαλεία μου. Του εξήγησα μάλιστα πως όταν ηρεμήσει, τότε θα τη βγάλω. Αμέσως μετά πήγα στο δεύτερο υπολογιστή που έχουμε για να εκτυπώσω κάτι εργασίες της αδερφής του, ενώ είδα τον Ανδρέα που κάθισε στο πάτωμα».

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε:«Δεν θεωρώ ότι έπαθε κάτι και συνέχισα να μην δίνω σημασία. Λίγο αργότερα που συνειδητοποίησα ότι ο μικρός είχε ώρα να κουνηθεί, γύρισα να δω αν είναι καλά. Τότε κατάλαβα ότι δεν αναπνέει».

Σημειώνεται ότι η μητέρα, καθ΄ όλη τη διάρκεια που ο 7χρονος ξεψυχούσε δεμένος, όχι μόνο δεν έκανε το παραμικρό για να τον βοηθήσει, αλλά φέρεται να συνέχιζε ατάραχη να παίζει παιχνίδια στον υπολογιστή της. Η ίδια υποστηρίζει πάντως πως βρισκόταν στον κήπο.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε, το πρωί της Τρίτης (15/02), υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας εν μέσω αποδοκιμασιών από τον κόσμο, στον ανακριτή. Από τη στιγμή, δε, που οι δύο κατηγορούμενοι εμφανίστηκαν χωρίς δικηγόρο, τούς διόρισε ανακριτής όπως ορίζει το Σύνταγμα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί του ρεπορτάζ του OPEN:

Δεν ρώτησα τίποτα για τον Ανδρέα – Είχα κατάθλιψη

«Είχα κατάθλιψη και ήθελα να δώσω τέλος στη ζωή μου. Δεν ρώτησα ποτέ τίποτα τον Μάριο για τον Ανδρέα. Δεν ήθελα να ξέρω, θα γινόμουν χειρότερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο όπως προκύπτει από την κατάθεσή της ο 33χρονος της είχε πει και για τον τάφο και για τη μεταφορά των οστών στην εργαλειοθήκη.

«Μετά από περίπου δύο χρόνια αλλάξαμε σπίτι. Ο Μάριος μού είπε ότι θα έβγαζε τον Ανδρέα από τον τάφο που είχε φτιάξει. Εγώ αυτό το πράγμα δεν το είχα δει ποτέ, ούτε την κατασκευή, ούτε πώς και πότε τον έβγαλε από εκεί. Αυτό που μου είπε ήταν ότι θα έβαζε τον Ανδρέα μέσα σε μια εργαλειοθήκη. Την εργαλειοθήκη αυτή την είδα όταν είχαμε μαζέψει όλα τα πράγματα από το σπίτι και φύγαμε. Από τότε δεν την ξαναείδα», υποστήριξε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κυψέλη: Αυτός είναι ο 33χρονος που δολοφόνησε τον 7χρονο στην Κυψέλη

Κυψέλη: Ξεσπά ο παππούς του 7χρονου – «Να μην βάλουν την κόρη μου σε εργαλειοθήκη όταν πεθάνει»