ΕΛΛΑΔΑ

Καστοριά: Άνδρας παρενόχλησε δυο ανήλικες στο δρόμο - Ζητούσε να του στείλουν φωτογραφίες τους

Καστοριά: Άνδρας παρενόχλησε δυο ανήλικες στο δρόμο - Ζητούσε να του στείλουν φωτογραφίες τους

Καστοριά: Η μια εκ των δυο ανηλίκων φωτογράφισε τον άνδρα με το κινητό της τηλέφωνο, ο οποίος αναζητείται.

Η Καστοριά παρακολουθεί την πορεία της αστυνομικής έρευνας, που ξεκίνησε μετά τις καταγγελίες που έκαναν δύο ανήλικες μαθήτριες. Δύο κορίτσια που πήγαιναν μαζί στο φροντιστήριό τους. Ξαφνικά οδηγός αυτοκινήτου σταμάτησε δίπλα τους και άρχισε να τις παρενοχλεί. Έφτασε στο σημείο να ζητήσει φωτογραφίες από τις μαθήτριες, οι οποίες όμως παρά το φόβο τους, αντέδρασαν με καθαρό μυαλό. Η μία σήκωσε το κινητό τηλέφωνο και φωτογράφισε, τόσο τον ίδιο, όσο και την πινακίδα του αυτοκινήτου που οδηγούσε.

Δύο ανήλικες μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου στην Καστοριά, κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν παρενόχληση από ενήλικο άνδρα, την ώρα που πήγαιναν στο φροντιστήριο τους. Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, περίπου στις 18.00 το απόγευμα, στην Λεωφόρο των Κύκνων κοντά στο εμπορικό κέντρο της Καστοριάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο μαθήτριες ήταν καθ’ οδόν για το φροντιστήριο, το οποίο βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο, όταν ένας άνδρας ηλικίας 30 με 40 ετών τους “έκοψε” τον δρόμο με το αυτοκίνητό του, άνοιξε το παράθυρο και τις παρενόχλησε λεκτικά, με σεξουαλικά υπονοούμενα. Μάλιστα ζήτησε από την μια μαθήτρια φωτογραφίες της και τον αριθμό του κινητού της τηλεφώνου.

Αντιδρώντας με ψυχραιμία, η μία από τις δύο μαθήτριες φωτογράφισε με το κινητό της το αυτοκίνητο και την πινακίδα κυκλοφορίας του άνδρα και τηλεφώνησε στη μητέρα της, η οποία ενημέρωσε την Αστυνομία. Όταν ο άνδρας αντιλήφθηκε ότι φωτογραφήθηκε από την κοπέλα, άρχισε να βρίζει και απομακρύνθηκε.

Οι μαθήτριες έφτασαν τρομαγμένες στο φροντιστήριο και ενημέρωσαν τους καθηγητές τους για το περιστατικό, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, για να ενημερωθούν ότι είχε γίνει ήδη προσαγωγή του υπόπτου.

Οι πληροφορίες του mpetskas.com αναφέρουν ότι, ο άνδρας δεν ήταν άγνωστος, καθώς και άλλοι μαθητές του φροντιστηρίου ανέφεραν πως ο συγκεκριμένος είχε επιδείξει περίεργη συμπεριφορά και σε άλλες περιπτώσεις.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Καθηγητής κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και ψυχολογική βία