ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Διαψεύδουν οι ιατροδικαστές δημοσιεύματα για τοξικό αέριο στην Τζωρτζίνα

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Διαψεύδουν οι ιατροδικαστές δημοσιεύματα για τοξικό αέριο στην Τζωρτζίνα
Διαψεύδουν οι ιατροδικαστές την πληροφορία για εισπνοή τοξικού αερίου από τη Τζωρτζίνα.
Pixabay

Διαψεύδουν με ανακοίνωσή τους οι ιατροδικαστές ότι  έχουν εντοπιστεί ευρήματα που δείχνουν εγκληματική ενέργεια στην υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα

Διαψεύδει με ανακοίνωσή της η Κεντρική Ιατροδικαστική Υπηρεσία τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν νωρίτερα, σχετικά με την αιτία θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, της μεγαλύτερης κόρης της οικογένειας της Πάτρας, που θρηνεί τον χαμό τριών παιδιών της μέσα σε τρία χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Σας γνωρίζουμε ότι το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο site protothema.gr την 21/2/2022 κ περί ώρα 18.00 με τίτλο «Σοκ Έγκλημα ο θάνατος της Τζωρτζίνας-Εισέπνευσε τοξικό αέριο» δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αντίθετα οι έρευνες συνεχίζονται. Αθήνα 21/2/2022

Ο Προϊστάμενος της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Νικόλαος Γ. Καρακούκης Διδάκτωρ Ιατροδικαστικής ΕΚΠΑ.

Άγνοια για το αποτέλεσμα των εξετάσεων δηλώνει ο πατέρας των κοριτσιών από την Πάτρα

Η ιστοσελίδα της Πάτρας thebest.gr επικοινώνησε με τον δικηγόρο Γιάννη Κόττα, ο οποίος επεσήμανε πως η οικογένεια και ο ίδιος δεν έχουν την παραμικρή ενημέρωση σχετικά με το ζήτημα. «Δεν μας έχει ειδοποιήσει κανείς. Δεν έχουμε γνώση κανενός αποτελέσματος ακόμη», δήλωσε χαρακτηριστικά. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο άλλος δικηγόρος της οικογένειας, Δημήτρης Καράμπελας.

Να σημειωθεί ότι και ο πατέρας των τριών παιδιών, μιλώντας στο site της Πάτρας thebest.gr δήλωσε πως το δημοσίευμα αυτό είναι «fake» και πως προτίθεται να κινηθεί νομικά. Από την πρώτη στιγμή ο πατέρας μιλώντας στο thebest.gr έκανε λόγο για ψευδή διαρροή όπως και οι δικηγόροι της οικογένειας Γιάννης Κόττας και Δημήτρης Καράμπελας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: «Θεωρώ πως είναι εγκληματική ενέργεια», λέει ο Κατερινόπουλος

Πάτρα: «Οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να σώσουν τη Μαλένα», λέει ο παππούς της