ΕΛΛΑΔΑ

Κορινθία: Μαθήτριες καταγγέλλουν ότι άγνωστοι τις παρακολουθούν έξω από σχολείο

Κορινθία: Μαθήτριες καταγγέλλουν ότι άγνωστοι τις παρακολουθούν έξω από σχολείο
Εκπαιδευτικό προσωπικό, γονείς και μαθήτριες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς τα φαινόμενα παρενόχλησης ανήλικων μαθητριών αυξάνονται διαρκώς στην Κορινθία
INTIME NEWS

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για περιστατικά παρενόχλησης μαθητριών σε Γυμνάσιο της Κορινθίας το τελευταίο διάστημα.

Όπως αναφέρει το korinthostv.gr, ανήλικες κοπέλες έχουν καταθέσει στις αρχές ότι ένα λευκό βαν τις προσεγγίζει κατά την προσέλευση και μετά την αποχώρηση τους από το Γυμνάσιο Λεχαίου.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς μίας μαθήτριας, πριν από κάποιες μέρες άγνωστο όχημα άρχισε να την ακολουθεί αμέσως μετά την έξοδό της από το σχολικό χώρο.

Μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, έτρεξε και επέστρεψε στο σχολείο και ενημέρωσε άμεσα τη διευθύντρια και στη συνέχεια έλαβαν γνώση του περιστατικού οι γονείς της και οι αρχές.

Μετά από κινητοποίηση της αστυνομίας, ο άνδρας εντοπίστηκε και κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες για να λάβει την ποινή του.

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, ένα άλλο όχημα λευκού χρώματος (τύπου κλούβα) παρεμπόδισε δύο φορές τον δρόμο δύο μαθητριών του σχολείου και κατά την προσέλευση και κατά την επιστροφή τους από το σχολικό χώρο μέχρι το σπίτι τους.

Οι μαθήτριες το ανέφεραν στους γονείς τους, οι οποίοι ενημέρωσαν το σχολείο και κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία.

Εκπαιδευτικό προσωπικό, γονείς και μαθήτριες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς τα φαινόμενα παρενόχλησης ανήλικων μαθητριών αυξάνονται διαρκώς στην Κορινθία, με τις αρχές να πρέπει να λάβουν άμεσα μέτρα για να αποφευχθεί το χειρότερο σενάριο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.