ΕΛΛΑΔΑ

Τζώρτζης Μονογυιός: Τα συγκινητικά μηνύματα της μητέρας του και της αδερφής του

Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του και της αδερφής του
Σε κλίμα οδύνης το μνημόσυνο του επιχειρηματία
Facebook

Σε βαρύ κλίμα τελέστηκε το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου το 40ημερο μνημόσυνο του Τζώρτζη Μονογυιού.

Ενάμισης μήνας έχει περάσει από την ημέρα που έχασε τη ζωή του ο επιχειρηματίας Τζώρτζης Μονογυιός σε τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και η οικογένειά του τέλεσε το μνημόσυνο στη Μύκονο το Σάββατο (19/2), στον τόπο καταγωγής του.

Τραγική φιγούρα η σύζυγός του Αθήνα Κοντοπάνου, η οποία δεν έδωσε το «παρών» στην κηδεία στο νησί των ανέμων καθώς παρέμενε στο νοσοκομείο τραυματισμένη μετά το δυστύχημα. Στο μνημόσυνο και η αδελφή του εκλιπόντος, βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού. Παρόντες ήταν και πολλοί φίλοι και συγγενείς που έτρεφαν μεγάλη αγάπη και εκτίμηση στον επιχειρηματία και ταξίδεψαν από την Αθήνα για το μνημόσυνο.

Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του και της αδερφής του

Το βράδυ της Δευτέρας (21/2) η μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιού έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook της στην οποία θέλησε να ευχαριστήσει όσους στέκονται δίπλα τους τις δύσκολες αυτές ώρες.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι με την παρουσία τους, τα λόγια τους, και τα συλλυπητήρια μηνύματά τους, συμπαραστάθηκαν στο βαρύτατο πένθος για την απώλεια του πολυαγαπημένου μας Γιώργου. Θα τον θυμόμαστε όλοι με αγάπη και υπερηφάνεια για τον ακέραιο χαρακτήρα του και τη γενναιόδωρη ψυχή του».

Την ίδια ώρα, με αφορμή τις 40 ημέρες από τον θάνατο του αδερφού της η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκραστίας, Κατερίνα Μονογυιού έγραψε στο Facebook: «Καλό παράδεισο αδελφέ μου! Κάποτε θα ξανανταμώσουμε... Καλή Ανάσταση!!!! Σ΄αγαπώ πολύ».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Τζώρτζης Μονογυιός: Εξιτήριο για τη σύζυγό του - «Όλα έγιναν εντελώς ξαφνικά»