ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάτωση στο Πήλιο: Δεν μπορούσε να βρει τα κλειδιά και απειλούσε να σφάξει τη γυναίκα του

Πήλιο: Δεν μπορούσε να βρει τα κλειδιά και απειλούσε να σφάξει τη γυναίκα του
Τη χτύπησε στο πρόσωπο
Pixabay

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Πήλιο - Η γυναίκα πήγε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής με οίδημα στο πρόσωπο και εκδορές στο χέρι, ενώ στη συνέχεια έκανε καταγγελία στην Αστυνομία.

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, σημειώθηκε την Κυριακή (20/2) σε ορεινό χωριό του Πηλίου, με πρωταγωνιστή έναν 60χρονο. Όλα έγιναν όταν ο άνδρας γύρισε στο σπίτι έχοντας καταναλώσει αλκοόλ και δεν μπορούσε να βρει τα κλειδιά του. Η γυναίκα του είπε ότι δεν ξέρει πού είναι και σύμφωνα με το magnesianews την απείλησε ότι θα τη σφάξει και θα βάλει φωτιά στο σπίτι.

Ο άνδρας, που φέρεται να έχει εξάρτηση από το αλκοόλ και είναι οξύθυμος, σύμφωνα με την καταγγελία της συζύγου του στην Αστυνομία, πήγε το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι, ενώ είχε πιει και με αφορμή το γεγονός ότι έψαχνε τα κλειδιά του και δεν τα έβρισκε, έβρισε τη σύζυγό του και την απείλησε ότι θα την σφάξει και θα βάλει φωτιά στο σπίτι, ενώ τη χτύπησε στο πρόσωπο.

Η γυναίκα πήγε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής με οίδημα στο πρόσωπο και εκδορές στο χέρι, ενώ στη συνέχεια έκανε καταγγελία στην Αστυνομία.

Ο κατηγορούμενος αναζητήθηκε και συνελήφθη τη Δευτέρα (21/2), ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατέθεσε στην Αστυνομία ότι δεν ήθελε να χτυπήσει τη γυναίκα. Την Τετάρτη οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, με τις κατηγορίες της απειλής, εξύβρισης και πρόκλησης ελαφράς σωματικής βλάβης από πρόθεση, ωστόσο επειδή η παθούσα δεν παρουσιάστηκε για να καταθέσει, πήρε αναβολή για να δικαστεί την Παρασκευή και αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάζει το σπίτι του και αφού δεσμεύτηκε να διανυκτερεύει στο σπίτι της αδελφής του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας – Σύζυγοι αλληλομηνύθηκαν και συνελήφθησαν

Αναστάτωση στην Πάτρα: 34χρονος χτύπησε τη γυναίκα του και έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα