ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Φθιώτιδα: Κάηκε ζωντανή στο κρεβάτι του σπιτιού της

Φθιώτιδα: Φωτιά κάηκε ζωντανή 63χρονη
Τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν παραπέμπουν σε βραχυκύκλωμα κάποιας συσκευής.
INTIME - ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Τραγωδία στην Φθιώτιδα: Γυναίκα ηλικίας 63 ετών με κινητικά προβλήματα κάηκε ζωντανή στο σπίτι της.

Τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 24 Φλεβάρη μια γυναίκα με κινητικά προβλήματα, βρήκε μαρτυρικό θάνατο από φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι της στην Φθιώτιδα και πιο συγκεκριμένα στην Αμφίκλεια. Η είδηση έχει συγκλονίσει τους κατοίκους της Αμφίκλειας και της Φθιώτιδας. Η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα, τύλιξε το διαμέρισμα και παρά το γεγονός πως η άτυχη ιδιοκτήτρια ζήτησε βοήθεια δεν τα κατάφερε.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην οδό Μουζέλη στην Αμφίκλεια. Τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν παραπέμπουν σε βραχυκύκλωμα κάποιας συσκευής, ενώ και η θερμάστρα χαλαζία που χρησιμοποιούσε για να ζεσταθεί βρέθηκε άθικτη. Πιθανολογείται ότι η άτυχη γυναίκα που έμενε μόνη αποκοιμήθηκε με αναμμένο τσιγάρο και ίσως να ξεκίνησε από εκεί η φωτιά. Μάλιστα η 63χρονη σε μια προσπάθεια της να σωθεί, αφού δεν μπορούσε να μετακινηθεί, τηλεφώνησε στην αλλοδαπή γυναίκα που την πρόσεχε, φωνάζοντας «βοήθεια έλα γρήγορα καίγομαι».

Παρά το γεγονός πως η γυναίκα έφτασε γρήγορα, στο σημείο το κακό είχε γίνει, ενώ και η επέμβαση των γειτόνων με λάστιχα δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν, καθώς η γυναίκα είχε καεί ζωντανή στο κρεβάτι της. Σε λίγα λεπτά είχε φτάσει και η Πυροσβεστική από το Κλιμάκιο Αμφίκλειας που μερίμνησε για την πλήρη κατάσβεση οποιασδήποτε εστίας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το αρμόδιο Τμήμα της Πυροσβεστικής θα εξακριβώσει τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την τραγωδία με το χαμό της 63χρονης γυναίκας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρά δύο παιδιά και η μητέρα τους από φωτιά σε σπίτι