Έκαψαν τρία αυτοκίνητα Βούλγαρων στο Ηράκλειο!

Παρανάλωμα του πυρός έγιναν τρία Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, χθες το βράδυ στο Ηράκλειο Κρήτης και δει στο Δ.Δ. Κουνάβων, Δήμου Αστερουσιών Ηρακλείου.
Έκαψαν τρία αυτοκίνητα Βούλγαρων στο Ηράκλειο!
1'

Άγνωστοι δράστες έβαλαν φωτιά στα οχήματα, τα οποία ανήκουν σε αλλοδαπούς υπηκόους Βουλγαρίας με συνέπεια να καταστραφούν ολοσχερώς. Η πυρκαγιά κατεσβέσθη από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία επελήφθη προανακρίσεως.

Πρόκειται για πράξη αντεκδίκησης μετά την άγρια συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και Βουλγάρων που είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό ενός 25χρονου Ηρακλειώτη.

Οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή για να αποτρέψουν ακραίες εκδηλώσεις αντεκδίκησης, ενώ η δημοτική αρχή Αρχανών-Αστερουσίων απεύθυνε έκκληση στους πολίτες για αυτοσυγκράτηση.

Την ίδια στιγμή όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος της περιοχής κ. Κυπριωτάκης μιλώντας στο Flashnews.gr, το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή τον οδηγεί στην εφαρμογή σχεδίου, με το οποίο θα απομακρύνει από τα όρια του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων τους αλλοδαπούς οι οποίοι ζουν παράνομα στην περιοχή.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή