ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην Αθήνα - Συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα

Διακοπή κυκλοφορίας στην Αθήνα
Διακοπή κυκλοφορίας σήμερα λόγω κινηματογραφικών γυρισμάτων και του μεγάλου συλλαλητηρίου του ΚΚΕ.
INTIME - ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ποιοι δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί σήμερα στο πλαίσιο των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Αθήνα.

Ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς που θα κινηθούν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας εξαιτίας της συγκέντρωσης του ΚΚΕ στις 12 το μεσημέρι, στην πλατεία Συντάγματος για την ακρίβεια που σαρώνει νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Παράλληλα αύριο, Κυριακή, θα υπάρξει προσωρινή απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα στην οδό Αθηνάς, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σοφοκλέους και Λυκούργου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό, περιοχής Δήμου Αθηναίων.

Προκειμένου οι οδηγοί των οχημάτων, να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα στο οδικό δίκτυο συνιστάται να αποφύγουν την κίνησή τους στην ανωτέρω οδό και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος. Οι οδηγοί των οχημάτων θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας Λ. Κηφισίας

Επιπλέον, προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων πραγματοποιείται από το πρωί της Παρασκευης και θα διαρκέσει έως την Κυριακή, 27 Φλεβάρη, κατά τις ώρες 22.00΄ έως 06.00΄ της επομένης, στην αριστερή λωρίδα της Λ. Κηφισίας, περιοχής Δήμων Χαλανδρίου, Φιλοθέης-Ψυχικού και Αμαρουσίου

Η προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λ. Κηφισίας, περιοχής Δήμων Χαλανδρίου, Φιλοθέης-Ψυχικού και Αμαρουσίου, έχει ως εξής:

  • Στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ύδρας και Ερυθρού Σταυρού, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ιερέως Δούση και Βασ. Σοφίας, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Στο τμήμα της μεταξύ των οδών Γούναρη και Βασ. Σοφίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Συγκέντρωση ΚΚΕ στο Σύνταγμα

Σήμερα στι 12.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο συλλαλητήριο του ΚΚΕ στην Αθήνα ενώ παράλληλα ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, θα συναντηθεί , με αντιπροσωπείες των παρακάτω δευτεροβάθμιων Συνδικαλιστικών Οργανώσεων:

  • Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενέργειας (ΠΟΕ),
  • Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου (ΠΟΕΜ),
  • Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδος (ΟΕΧΒΕ),
  • Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδος (ΟΜΕ).

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν διαδοχικά από τις 10 πμ, στα γραφεία του ΚΚΕ στη Βουλή.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα παρευρεθεί και θα κάνει δηλώσεις στο παλλαϊκό συλλαλητήριο που διοργανώνουν Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, μαζικοί χώροι δουλειάς και εκατοντάδες φορείς, ενάντια στην ακρίβεια, για την προστασία της δουλειάς και της υγείας, στις 12 το μεσημέρι, στην πλατεία Συντάγματος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.