ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστό το κέντρο της Αθήνας λόγω συλλαλητηρίου: Ποιους δρόμους να αποφύγετε (pics+vid)

Κλειστό το κέντρο της Αθήνας λόγω συλλαλητηρίου
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή
Νίκος Χριστοφάκης

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στο κέντρο της Αθήνας λόγω συλλαλητηρίου

Φωτογραφίες, βίντεο: Νίκος Χριστοφάκης

Με κεντρικά ζητήματα το θέμα της ακρίβειας, τη διεκδίκηση ικανοποιητικών ΣΣΕ και την προστασία των θέσεων εργασίας, συνδικαλιστικές οργανώσεις από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, πραγματοποιούν συγκεντρώσεις σε πολλές πόλεις της χώρας.

Κλειστή είναι λίγο πριν της 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου η κυκλοφορία στη λεωφόρο Βασ. Αμαλίας και στη λεωφόρο Βασ. Σοφίας από το ύψος της οδού Σέκερη, καθώς και οι οδοί Σταδίου και Πανεπιστημίου, λόγω του συλλαλητηρίου του ΠΑΜΕ, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας.

Στην Αθήνα θα βρεθούν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, των πετρελαίων Καβάλας, των Μεταλλείων Χρυσού στην Χαλκιδική, και της Cosco.

Δείτε φωτογραφίες από το κέντρο της Αθήνας στη Gallery:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σημειώνεται ότι την Κυριακή, θα υπάρξει προσωρινή απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα στην οδό Αθηνάς, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σοφοκλέους και Λυκούργου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό, περιοχής Δήμου Αθηναίων.

Προκειμένου οι οδηγοί των οχημάτων, να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα στο οδικό δίκτυο συνιστάται να αποφύγουν την κίνησή τους στην ανωτέρω οδό και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος. Οι οδηγοί των οχημάτων θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας Λ. Κηφισίας

Επιπλέον, προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων πραγματοποιείται από το πρωί της Παρασκευης και θα διαρκέσει έως την Κυριακή, 27 Φλεβάρη, κατά τις ώρες 22.00΄ έως 06.00΄ της επομένης, στην αριστερή λωρίδα της Λ. Κηφισίας, περιοχής Δήμων Χαλανδρίου, Φιλοθέης-Ψυχικού και Αμαρουσίου

Η προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λ. Κηφισίας, περιοχής Δήμων Χαλανδρίου, Φιλοθέης-Ψυχικού και Αμαρουσίου, έχει ως εξής:

  • Στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ύδρας και Ερυθρού Σταυρού, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ιερέως Δούση και Βασ. Σοφίας, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Στο τμήμα της μεταξύ των οδών Γούναρη και Βασ. Σοφίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.