ΕΛΛΑΔΑ

Missing Alert: Συναγερμός για την εξαφάνιση 55χρονου στην Κοζάνη

Αγνοείται ο 55χρονος
Missing Alert για τον 55χρονο Μπουλοκώστα Γιάννη που αγνοείται από τις 25/02
INTIME - ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΑ

Κοζάνη: Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενεργοποιεί το missing alert για τον Μπουλοκώστα Γιάννη, που αγνοείται από την Παρασκευή (25/02)

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κοζάνη προκειμένου να εντοπιστούν τα ίχνη ενός 55χρονου άνδρα που αγνοείται από το πρωί της Παρασκευής (25/02) στην Αιανή Κοζάνης.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του σήμερα (28/02) και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος των οικείων του καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Μπουλοκώστας Γιάννης έχει ύψος 1.80 μ., έχει 80 κιλά βάρος, έχει λευκά μαλλιά, καστανά μάτια και λευκά μούσια. Φορούσε μαύρο μπουφάν, σκούρα πράσινη μπλούζα, μαύρο παντελόνι και καφέ παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Τα ίχνη του 55χρονου έχουν χαθεί από την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanilife.gr, ο 55χρονος έφυγε από το σπίτι του το πρωί της Παρασκευής, ενώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας αφού δεν έδωσε κανένα σημείο επικοινωνίας, οι οικείοι του δήλωσαν την απουσία του στην Αστυνομία.

Από έρευνα των Αρχών, εντοπίστηκε ακινητοποιημένο το αυτοκίνητο του 55χρονου άνδρα στην υψηλή γέφυρα Σερβίων. Πληροφορίες κάνουν λόγο πως δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της απουσίας του.

Διαβάστε επίσης:

Κοζάνη: Άκαρπες οι έρευνες για τον δημοτικό υπάλληλο που αγνοείται στη λίμνη Περδίκκα (pics)