ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη στην Πάτρα ο φερόμενος δράστης του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα

Συνελήφθη στην Πάτρα ο φερόμενος δράστης του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα
patrisnews.com

Ανδραβίδα: Ο 60χρονος συνελήφθη έπειτα από επιχείρηση της Αστυνομίας - Δεν προέβαλε αντίσταση κατά την προσαγωγή του στην αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας όπου και εξετάζεται

Έπειτα από μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας εντοπίστηκε στην Πάτρα ο 60χρονος ο οποίος προσήχθη και εξετάζεται στην αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας στην Ανδραβίδα της Ηλείας, με θύματα τα μέλη τετραμελούς οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος εντοπίστηκε τις βραδινές ώρες χθες Παρασκευή σε περιοχή της Ηλείας και αμέσως τέθηκε υπό παρακολούθηση από την αστυνομία.

Στην συνέχεια αστυνομικοί ακολουθούσαν το αυτοκίνητό του κατά τη διάρκεια της διαδρομής του προς την Πάτρα, ενώ παράλληλα είχαν κινητοποιηθεί άλλες αστυνομικές δυνάμεις.

Όταν ο 60χρονος έφθασε στην Πάτρα, κατευθύνθηκε προς την λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου.

Στο ύψος του παμπελοποννησιακού σταδίου, οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο σταμάτησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 60χρονος και τον προσήγαγαν στην αστυνομική διεύθυνση.

Τώρα μένει να αποδειχθεί κατά πόσο αυτός, ο νούμερο ένα ύποπτος, είναι ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος, που «πάγωσε» την κοινή γνώμη.

Το χρονικό της φρίκης

Ο 57χρονος ήταν ο σπιτονοικοκύρης της οικογένειας και σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είχε συχνές προστριβές και εντάσεις με τα θύματα.

Η απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης 2 Μαρτίου στην Ανδραβίδα. Η νεκροψία-νεκροτομή στα τέσσερα θύματα φανερώνει την αγριότητα του δράστη. Τα άτυχα αγοράκια, δύο και τριών χρόνων αντίστοιχα, «από ασφυκτικό θάνατο ύστερα από απόφραξη των έξω στομίων των αεροφόρων οδών», δηλαδή τους έκλεισε τα στόματα με τα χέρια του, μέχρι που τα σκότωσε.

Επιχείρησε, όπως όλα δείχνουν, να φορτώσει τις σορούς σε ένα τρέιλερ και να τις μεταφέρει σε ερημικό σημείο για να τις εξαφανίσει.

Τα σχέδιά του, φαίνεται να τα χάλασε ο 10χρονος γιος της οικογένειας από προηγούμενο γάμο της 37χρονης μητέρας, ο οποίος επέστρεψε από την πλατεία, όπου έπαιζε και αντίκρυσε τη σφαγή της οικογένειάς του.

Διαβάστε επίσης:

Φονικό Ανδραβίδα: Αυτός είναι ο βασικός ύποπτος - Φέρεται να σκότωσε τους γονείς και τα δύο παιδιά