ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Αναζητείται ο οδηγός που παρέσυρε έναν 68χρονο και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην άσφαλτο

Βόλος: Αναζητείται ο οδηγός που παρέσυρε έναν 68χρονο και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην άσφαλτο
Ο δράστης αναζητείται από την Τροχαία του Βόλου στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
INTIME - ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Βόλος: Αναζητείται ο οδηγός αυτοκινήτου που ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 68χρονο.

Ένας 68χρονος άνδρας έχασε το βράδυ της Κυριακής τη ζωή του, όταν παρασύρθηκε το τρίτροχο το οποίο οδηγούσε, από επιβατικό αυτοκίνητο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο όχι μόνο δεν σταμάτησε για να δει τι συνέβη, αλλά εγκατέλειψε τον 68χρονο. Ο δράστης αναζητείται από την Τροχαία του Βόλου στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβει λίγο πριν από τις 9.00 το βράδυ στην οδό Διμηνίου στο ύψος του 10ου Γυμνασίου Βόλου στο ρεύμα που οδηγεί προς το Διμήνι, όταν το αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με το προπορευόμενο τρίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο 68χρονος.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο πολύ σοβαρός τραυματισμός του οδηγού του τρικύκλου. Διερχόμενοι οδηγοί εντόπισαν τον 68χρονο πολυτραυματία και ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, χωρίς ωστόσο να δουν τον οδηγό του εμπλεκόμενου αυτοκινήτου.

Ο 68χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου στις 2.00 τα ξημερώματα υπέκυψε στα τραύματά του, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στην ζωή.

Διβάστε επίσης:

Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρός 48χρονος - Έπαθε εγκεφαλικό ενώ οδηγούσε τη μηχανή του