ΕΛΛΑΔΑ

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Υποτροφίες στη μνήμη της αδικοχαμένης Καρολάιν δίνει ο Δήμος Αλοννήσου

Υποτροφίες στη μνήμη της αδικοχαμένης Καρολάιν δίνει ο Δήμος Αλοννήσου
Οι υποτροφίες αυτές θα δοθούν εις μνήμην της Κάρολαιν Κράουτς με κύριο στόχο να μην ξεχαστεί η ιστορία της.
INTIME

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Υποτροφίες σε παιδιά που περνούν σε ΑΕΙ από το δήμο Αλοννήσου και το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η εταιρεία παραγωγής Update Entertainment με επικεφαλής την δημοσιογράφο Έλλη Σπυροπούλου σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Αλοννήσου Πέτρο Βαφίνη και το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής, αποφάσισαν την θέσπιση υποτροφιών στους μαθητές που επιτυγχάνουν την είσοδό τους σε ανώτερες σχολές για το έτος 2022 και οι οποίες θα καλυφθούν αποκλειστικά από το Δίκτυο. Οι υποτροφίες αυτές θα δοθούν εις μνήμην της Κάρολαιν Κράουτς με την σύμφωνη γνώμη της οικογένειάς της και κύριο στόχο να μην ξεχαστεί η ιστορία της, σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Σε ανακοίνωση του το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής αναφέρει: «Στην τοπική κοινωνία της Αλοννήσου που ζει η οικογένεια και η μικρή της κόρη, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα στο πρόσωπο της Κάρολαιν αναγνωρίζουμε την κόρη, την αδερφή, την σύζυγο, την γυναίκα που όλες θα μπορούσαμε να βρεθούμε στη θέση της. Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι για εμάς η κατάλληλη συγκυρία για να ανακοινώσουμε αυτή την πρωτοβουλία με ευχή να δημιουργήσουμε όλοι μας, τις ανάλογες συνθήκες για μια κοινωνία στην οποία καμία γυναίκα δεν θα νιώθει μόνη, ανασφαλής ώστε να γιορτάζει χωρίς φόβο κάθε μέρα της ζωής της».

Διαβάστε επίσης:

Οκτώ γυναίκες επιστήμονες απαντούν σε 8 καίρια ερωτήματα για την υγεία της γυναίκας

Οι γυναίκες έγιναν η «γραμμή άμυνας» της αιμοδοσίας μέσα στην πανδημία