ΕΛΛΑΔΑ

Συμπλοκή στον Ταύρο: «Μπράβος» έστρεψε όπλο κατά ανδρών της Δίωξης Εκβιαστών

Συμπλοκή στον Ταύρο: «Μπράβος» έστρεψε όπλο κατά ανδρών της Δίωξης Εκβιαστών
Πρόκειται για Αλβανούς ηλικίας 36 και 46 ετών
Pixabay

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοφορία

«Μάχη» ανάμεσα σε αστυνομικούς της Δίωξης Εκβιαστών και αντρών που εκτελούσαν χρέη «φύλαξης» σε νυχτερινό μαγαζί σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδό Πέτρου Ράλλη στον Ταύρο.

Οι αστυνομικοί ετοιμάζονταν να πραγματοποιήσουν έλεγχο σε νυχτερινό μαγαζί της περιοχής, όταν εντόπισαν τους δύο άνδρες έξω από αυτό και επιχείρησαν να τους ελέγξουν. Στο άκουσμα της λέξης «Αστυνομία», ο ένας από τους δύο υπόπτους έτρεξε μέσα στο μαγαζί και επιχείρησε να διαφύγει από εκεί. Ωστόσο, οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών τον ακολούθησαν και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν αφού πρώτα πάλεψαν μαζί του. Μάλιστα, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στο πόδι πάνω στη συμπλοκή, ενώ ο ύποπτος προέταξε πιστόλι και το έστρεψε προς το μέρος των ανδρών της Δίωξης Εκβιαστών που όρμησαν πάνω του για να τον ακινητοποιήσουν.

Ο δεύτερος ύποπτος έμεινε στο σημείο, όπου και συνελήφθη χωρίς να προβάλει αντίσταση. Πρόκειται για Αλβανούς ηλικίας 36 και 46 ετών, σεσημασμένοι κατά το παρελθόν για ναρκωτικά, οπλοκατοχή και ληστείες, ενώ πάνω τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια το ένα με τρεις σφαίρες (σ.σ. αυτού που αντιστάθηκε) και το άλλο με 16 σφαίρες. Από τις κινήσεις τους, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών θεωρεί ότι οι δύο άνδρες εργάζονταν ως «μπράβοι» στο συγκεκριμένο μαγαζί.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοφορία, απειλή κατά συρροή, βία κατά υπαλλήλων και απείθεια, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε επίσης:

Απαγωγή Κυπαρίσση: Οι τρεις «άγνωστοι» φύλακες με βάρδιες και τα θαμμένα λύτρα

Κρήτη: Ανήλικος δράστης «μπούκαρε» σε περίπτερο υπό την απειλή όπλου (vid)