ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η μεγάλη αποκάλυψη της Αννίτας Ναθαναήλ για τα χειρουργεία - «Δεν πήγε καλά...»

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η μεγάλη αποκάλυψη της Αννίτας Ναθαναήλ για τα χειρουργεία - «Δεν πήγε καλά...»
«Η Ιωάννα είναι μάχιμη και θα το ξεπεράσει και αυτό», είπε η Αννίτα Ναθαναήλ.
INTIME - ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Το τελευταίο χειρουργείο τηςΙωάννας Παλιοσπύρου δεν πήγε καλά» αποκάλυψε η Αννίτα Ναθαναήλ.

Στην τηλεόραση του MEGA μίλησε η Αννίτα Ναθαναήλ, για το πρόσφατο χειρουργείο της Ιωάννας Παλιοσπύρου που τον Μάΐο του 2020 δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της. Συγκεκριμένα η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» βρέθηκε σε εκδήλωση του «Make a wish» και συνομίλησε με τους επώνυμους που ήταν εκεί.

Σχετικά με το 11ο χειρουργείο της Ιωάννας Παλιοσπύρου η Αννίτα Ναθαναήλ ανέφερε: «Δεν πήγε καλά το τελευταίο χειρουργείο της Ιωάννας. Η Ιωάννα είναι μάχιμη και θα το ξεπεράσει και αυτό».

Ο Δικηγόρος της Νίκος Αλεξανδρής δήλωσε το πρωί της Παρασκευής στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ότι: «Υποβάλλεται σε μία χειρουργική επέμβαση, όχι όμως αισθητικής φύσεως. Δυστυχώς παρουσίασε μία επιπλοκή κατόπιν του προηγούμενου χειρουργείου της. Αυτό το κορίτσι μπαίνει για 11η φορά στο χειρουργείο. Έχει πάρα πολύ μακρύ δρόμο μπροστά της και δυστυχώς, οι επιπλοκές είναι συνήθη φαινόμενα αλλά ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία. Είναι ένα επώδυνο χειρουργείο σε δύσκολο σημείο».

Ο δικηγόρος της πρόσθεσε ότι υπάρχει σκέψη, όταν η Ιωάννα πάρει αποζημίωση να διαθέσει μέρος των χρημάτων στη μνήμη της Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά και στη φιλοζωική εταιρεία από την οποία είχε πάρει το σκύλο της.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Νέο κρίσιμο χειρουργείο σήμερα - Η σοβαρή επιπλοκή