ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Για υπόθεση βιασμού κατηγορείται η μητέρα μιας 13χρονης και ο σύντροφος της

Ρόδος: Για υπόθεση βιασμού κατηγορείται η μητέρα μιας 13χρονης και ο σύντροφος της
Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης στο τέλος Απριλίου 2021.
Pixabay

Ρόδος: Ανήλικη κατήγγειλε τον βιασμό της από τον 39χρονο σύντροφο της μητέρας της.

Για υπόθεση βιασμού κατηγορείται η μητέρα μιας ανήλικης κοπέλας και ο Αιγύπτιος φίλος της στην Ρόδο. Συγκεκριμένα στο εδώλιο του κατηγορουμένου του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου θα καθίσει την επόμενη εβδομάδα το ζευγάρι με την κατηγορία «τέλεση γενετήσιων πράξεων και κατάχρηση σε βάρος του ανήλικου κοριτσιού».

Συγκεκριμένα στις 29 Απριλίου 2021 η 13χρονη μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου όπου και κατήγγειλε τον 39χρονο Αιγύπτιο ο οποίος διέμενε με τη μητέρα της, δηλώνοντας ότι την έχει βιάσει.

Αμέσως μετά ξεκίνησε η διερεύνηση της υπόθεσης από τους αστυνομικούς σε συνεννόηση και με την αρμόδια Εισαγγελική αρχή της Κω, ενώ η 13χρονη υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση και επίσης κατέθεσε σχετικά με την υπόθεση.

Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της τέλεσης γενετήσιων πράξεων με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και στις 10 Μαΐου ο ανακριτής Κω εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον 39χρονο αλλοδαπό, ο οποίος την ίδια ημέρα εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του νησιού.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε στο ακροατήριο με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω και εκτός από τον 39χρονο Αιγύπτιο κατηγορούμενη είναι και η μητέρα της ανήλικης. Η δίκη έχει προσδιοριστεί να γίνει στις 14 Μαρτίου από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου.

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος: Εφιάλτης σε χωράφι για κοπέλα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου