ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Πώς ο 23χρονος σκότωσε τη γιαγιά του - Τραγική φιγούρα ο ανάπηρος πατέρας του

Καβάλα: Πώς ο 23χρονος σκότωσε τη γιαγιά του - Τραγική φιγούρα ο ανάπηρος πατέρας του

Δεν το χωράει ο νους! Ο 23χρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 83χρονη γιαγιά του και στη συνέχεια πήρε τηλέφωνο σε γραφείο τελετών. 

Μία νέα στυγερή δολοφονία συγκλονίζει το πανελλήνιο, με έναν 23χρονο να σκοτώνει τη γιαγιά του μέσα στο σπίτι της.

Όλα συνέβησαν στο Χρυσοχώρι Καβάλας του δήμου Νέστου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός, που αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, χτυπούσε επί ώρες την ηλικιωμένη γιαγιά του για αδιευκρίνιστο λόγο, με τους γείτονες να αναφέρουν πως και στο παρελθόν ο 23χρονος είχε χτυπήσει την ηλικιωμένη γυναίκα για ασήμαντους λόγους.

Όπως αναφέρουν, η άτυχη 83χρονη συντηρούσε πατέρα και γιο με την σύνταξή της, μιας και ο γιος της είναι ανάπηρος, ενώ ήταν αυτή που τους φρόντιζε στο σπίτι μαγειρεύοντάς τους.

Το βράδυ της Κυριακής, ένας ακόμα καβγάς εκτυλίχθηκε στο σπίτι της ηλικιωμένης. Ο νεαρός άρχισε να χτυπά με μανία την 83χρονη σε όλο το σώμα και το κεφάλι. Η ηλικιωμένη γυναίκα δεν άντεξε τα άγρια χτυπήματα και κατέληξε.

Όταν ο 23χρονος κατάλαβε ότι η γιαγιά του δεν ανέπνεε τηλεφώνησε σε ένα γραφείο κηδειών λέγοντας τους ότι η γιαγιά του έπεσε και μάλλον σκοτώθηκε. Ο υπάλληλος του γραφείου κηδειών του είπε να πάρει τηλέφωνο έναν γιατρό και την Αστυνομία. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι αντίκρισαν την ηλικιωμένη γυναίκα άγρια χτυπημένη και ζήτησαν την συνδρομή του ιατροδικαστή προκειμένου να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τον θάνατο της 83χρονης ενώ κράτησαν τον 23χρονο στο Αστυνομικό Τμήμα.

Τραγική ειρωνεία είναι πως ο ανάπηρος πατέρας του 23χρονου και γιος της 83χρονης βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά, καθώς κοιμόταν σε ένα σπιτάκι στην αυλή του σπιτιού.
Ο ιατροδικαστής που εξέτασε την 83χρονη κατευθείαν ειδοποίησε τους αστυνομικούς ότι η ηλικιωμένη γυναίκα κατέληξε από άγριο ξυλοδαρμό και όχι από πέσιμο, όπως ισχυρίστηκε ο 23χρονος εγγονός της.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη ενώ φίλοι και συγγενείς προσπαθούν να δώσουν κουράγιο στον τραγικό πατέρα.