ΕΛΛΑΔΑ

Μυτιλήνη: Έβλεπε να ληστεύουν το σπίτι της από την Αυστραλία - Χειροπέδες στους δράστες

Μυτιλήνη: Έβλεπε να ληστεύουν το σπίτι της από την Αυστραλία - Χειροπέδες στους δράστες
Παρά το γεγονός ότι η ιδιοκτήτρια βρισκόταν στην Αυστραλία ειδοποίησε την αστυνομία και οι διαρρήκτες βρέθηκαν με χειροπέδες.
stonisi.gr

Ήταν στην Αυστραλία και έβλεπε τους διαρρήκτες να αδειάζουν σε τρεις δόσεις το σπίτι της στην Μυτιλήνη.

Μια γυναίκα ελληνικής καταγωγής που μένει μόνιμα στην Αυστραλία είδε μέσα από κάμερες ασφαλείας να κλέβουν το σπίτι της στην Μυτιλήνη. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr, παρά το γεγονός ότι η ίδια βρισκόταν στην άλλη άκρη της γης, βρήκε τρόπο να ειδοποιήσει την αστυνομία και οι ανήλικοι δράστες να βρεθούν με χειροπέδες.

Η διάρρηξη του σπιτιού της, στη Μυτιλήνη, έγινε σε τρεις δόσεις, με τους δράστες να αρπάζουν ακόμα και τα σερβίτσια που υπήρχαν στα ντουλάπια. Το μεσημέρι της 19ης Φεβρουαρίου οι δράστες έσπασαν εξωτερικό παράθυρο που βλέπει στην οδό Ασκληπιού στο Μακρύ Γιαλό στη Μυτιλήνη. Δυο μέρες μετά και πάλι μεσημέρι, στις 21 Φεβρουαρίου επέστρεψαν, αυτή τη φορά στόχος τους ήταν μεταλλικά σκεύη που και πάλι πήραν ανενόχλητοι και εξαφανίστηκαν.

Μυτιλήνη: Έβλεπε να ληστεύουν το σπίτι της από την Αυστραλία - Χειροπέδες στους δράστες
Η ιδιοκτήτρια παρακολουθούσε τις επίμαχες εικόνες, που κατέγραφαν οι κάμερες ασφαλείας.

Το βράδυ της 21ης Φεβρουαρίου οι ληστές μπήκαν για τρίτη φορά στο σπίτι και άρχισαν να συγκεντρώνουν αντικείμενα μεγάλης οικονομικής αλλά και συναισθηματικής αξίας για τους ιδιοκτήτες τους σπιτιού. Έκπληκτη από την Αυστραλία όπου βρισκόταν η μια ιδιοκτήτρια του σπιτιού παρακολουθούσε την επιχείρηση από κάμερες ασφαλείας.

Η γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία λίγο μετά περικύκλωσε το σπίτι και στη συνέχεια προέβη στη σύλληψη των τριών δραστών. Λίγη ώρα μετά οι δράστες αφέθηκαν ελεύθεροι αφού ήταν ανήλικοι. Οι ίδιοι αναφέρουν ότι δεν είχαν σχέση με τις προηγούμενες κλοπές που έγιναν στο συγκεκριμένο ακίνητο την ίδια μέρα αλλά και δύο μέρες πριν.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη Newsbomb.gr: Έτσι δρούσε η σπείρα που ρήμαζε τα εμπορικά κέντρα της Αθήνας