ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο 53χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά την 12χρονη κόρη της συντρόφου του

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο 53χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά την 12χρονη κόρη της συντρόφου του
Αποτροπιασμό προκαλεί νέα υπόθεση βιασμού κοριτσιού από άνδρα που βίαζε την κόρη της συντρόφου του στη Θεσσαλονίκη.
Pixabay

Θεσσαλονίκη: Σε ανακριτή θα απολογηθεί ο άνδρας που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της συντρόφου του.

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα, άσκησε ο αρμόδιος εισαγγελέας σε βάρος του 53χρονου που συνελήφθη ύστερα από καταγγελία ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την 12χρονη κόρη της συντρόφου του και την απειλούσε πως εάν αποκαλύψει το παραμικρό θα χώριζε την μητέρα της, η οποία πάσχει από σοβαρή ασθένεια.

Συγκεκριμένα, με βάση την ποινική δίωξη κατηγορείται για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκου, παρουσίαση πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα σε ανήλικο και ενδοοικογενειακές απειλές, όλες κατ' εξακολούθηση. Μετά την απαγγελία των κατηγοριών παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον α' τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης από τον Νοέμβριο του 2020 έως και 14 Μαρτίου 2022, ο 53χρονος προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης. Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, η 12χρονη εκμυστηρεύτηκε τα όσα βίωνε σε καθηγήτριες του σχολείου της και ακολούθησε η καταγγελία. Όπως αποκάλυψε η μαθήτρια, οι εις βάρος της γενετήσιες πράξεις ξεκίνησαν από τον Νοέμβριο του 2020 και συνεχίστηκαν επί σχεδόν 1,5 χρόνο.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: 53χρονος πατέρας βίαζε για 1,5 χρόνο την 12χρονη κόρη του

Θεσσαλονίκη: Βίαζε τις ανήλικες φίλες των παιδιών του - Έστελνε μηνύματα προσποιούμενος την κόρη του