ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Πετάει τη μάσκα και «είναι όμορφη» - Η αποκάλυψη της φωτογράφου της

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Πετάει τη μάσκα και «είναι όμορφη» - Η αποκάλυψη για την εικόνα της
«Η Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα είναι όμορφη», είπε η φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη.
INTIME / Φωτογραφία Αρχείου

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Φωτογραφήθηκε χωρίς μάσκα και είναι όμορφη.

Η φωτογράφος, Ολυμπία Κρασαγάκη, μίλησε στην τηλεόραση της ΕΡΤ για τα πρόσωπα που έχει απαθανατίσει με το φωτογραφικό της φακό δίνοντας έμφαση στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, που είχε δεχθεί επίθεση με βιτριόλι την περασμένη χρονιά. Η καταξιωμένη φωτογράφος κάνει λόγο για μια δυναμική γυναίκα και όμορφη.

Συγκεκριμένα η φωτογράφος ανέφερε: «Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ένα ιδιαίτερο κορίτσι. Ήρθε και ήταν μια αεράτη φιγούρα, μπήκε μέσα και ήταν πολύ κομψή. Με το που ήρθε την ένιωσα ότι δεν μπορώ να λυπηθώ, είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, εκπέμπει μια σιγουριά και δεν μπορείς να λυπηθείς, οπότε βγαίνει και στο πορτρέτο της. Την έχω φωτογραφίσει και χωρίς την μάσκα, είναι υπέροχη και όμορφη. Είναι σαν να φωτογράφιζα οποιαδήποτε άλλη κοπέλα, τα μάτια είναι τι σου βγάζουν».

Η Ολυμπία Κρασαγάκη μίλησε για τον Τόλη Βοσκόπουλο και την Άτζελα Γκερέκου λέγοντας: «Ένα από τα αγαπημένα μου ζευγάρια που φωτογράφιζα, ο πολύ αγαπημένος μου Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου. Με αγαπούσε πολύ και πίστευε πολύ στο ταλέντο μου. Φωτογράφισα την Άντζελα όταν ήταν έγκυος. Τους ακολουθούσα».

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η περιπέτεια υγείας της στο τελευταίο χειρουργείο - «Θα βγει νικήτρια»

Γενέθλια για την Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η φωτογραφία της μέσα από το νοσοκομείο