ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατοι παιδιών - Πάτρα: Το κοινό στοιχείο - «κλειδί» όλων των καταθέσεων και οι υποψίες των γιατρών

Πάτρα: Το κοινό στοιχείο - «κλειδί» όλων των καταθέσεων και οι υποψίες των γιατρών
Οι γιατροί ενημέρωσαν το «Χαμόγελο του Παιδιού» λέγοντας ότι έχουν υποψίες για την υπόθεση
Pixabay

Νέα στοιχεία για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και αφορά τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα

Εβδομάδα εξελίξεων φαίνεται πως θα είναι η επόμενη για την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα, τα οποία έφυγαν από τη ζωή σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς οι έρευνες για τις συνθήκες των θανάτων τους φαίνεται πως μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Στις έρευνες θα ενταχθεί και το πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας, με τους επιστήμονες να πιστεύουν ότι θα λάβουν τις απαντήσεις που θέλουν, καθώς τα δεδομένα έχουν αναλυθεί εξονυχιστικά.

Το κοινό στοιχείο - «κλειδί» όλων των καταθέσεων

Καταθέσεις από τουλάχιστον οκτώ γιατρούς και τέσσερις νοσηλευτές έχουν πάρει οι Αρχές από το νοσοκομείο Παίδων, εκεί όπου νοσηλεύτηκε για τελευταία φορά η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Alpha, αυτό που κρατούν οι Αρχές είναι ότι σε όλες τις καταθέσεις οι περισσότεροι συμφωνούν σε ένα πράγμα: ότι όλο το διάστημα που βρίσκονταν στο «Παίδων» η Ρούλα Πισπιρίγκου έδειχνε να είναι πάρα πολύ ψύχραιμη. Μάλιστα η νοσηλεύτρια που την είδε μπροστά της και της είπε «κάτι δεν πάει καλά με το παιδί μου, πρέπει να έρθετε», τόνισε ότι της μιλούσε μέσα από τη μάσκα και μάλιστα χαμηλόφωνα και έδειχνε να είναι ψύχραιμη σε σημείο που προβληματίστηκε.

Οι υποψίες των γιατρών

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι γιατροί του νοσοκομείου που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα είχαν απευθυνθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και ενημέρωσαν πως κάτι περίεργο συνέβαινε.

Ειδικότερα, οι γιατροί από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Ρίο ζήτησαν τη συμβολή του «Χαμόγελου του παιδιού» για την υποστήριξη των γονιών της Τζωρτζίνας. Με άλλα λόγια, δήλωσαν τη διαθεσιμότητά τους στους γονείς και τους ενημέρωσαν για όλους τους τρόπους στήριξης που παρέχει ο Οργανισμός στις περιπτώσεις που κρίνεται απαραίτητο. Αφού οι γονείς δεν ζήτησαν περαιτέρω ψυχολογική βοήθεια, οι γιατροί εξέφρασαν ανοιχτά υποψίες προς το «Χαμόγελο του παιδιού», σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Αμέσως, ο Οργανισμός τόνισε στους γιατρούς ότι θα χρειαστεί να μιλήσουν με την Εισαγγελία.

Η ψυχολόγος του Χαμόγελου του παιδιού, Μαίρη Μαρκάτη μίλησε στον Alpha και επιβεβαίωσε τις πληροφορίες.

Διαβάστε επίσης:

Στην τελική ευθεία το θρίλερ της Πάτρας - Πότε θα καταθέσουν μάρτυρες και γονείς

Σχετικές ειδήσεις