ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα (29/3) στην Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
In Τime

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία θα εφαρμοστούν, σήμερα Τρίτη και την Τετάρτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας.

Ειδικότερα από σήμερα Τρίτη 29 Μαρτίου και ώρα 07:00 έως την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022 και ώρα 19:00, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, στα εξής τμήματα του αυτοκινητόδρομου:

  • Από τον βόρειο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης (438ο χιλιόμετρο), έως τον νότιο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης (434ο χιλιόμετρο), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
  • Από τον ανισόπεδο κόμβο Νέας Εφέσου (429ο χιλιόμετρο), έως τον βόρειο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης (438ο χιλιόμετρο), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τροχαίας, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης και της ανατολικής παράπλευρης οδού του αυτοκινητόδρομου.

Κατά το διάστημα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα αποκλειστούν κατά περίπτωση λωρίδες κυκλοφορίας, στα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού.