ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ένα μάτι πάνω της όλο το 24ωρο στη ΓΑΔΑ – Γιατί κρατείται σε ειδικό χώρο

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ένα μάτι πάνω της όλο το 24ωρο στη ΓΑΔΑ – Γιατί κρατείται σε ειδικό χώρο
Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα παραμείνει στη ΓΑΔΑ μέχρι τη Δευτέρα οπότε και θα οδηγηθεί εκ νέου στην ανακρίτρια για να απολογηθεί
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα παραμείνει στη ΓΑΔΑ μέχρι τη Δευτέρα οπότε και θα οδηγηθεί εκ νέου στην ανακρίτρια για να απολογηθεί

Σε ειδικό χώρο στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ παραμένει κρατούμενη η Ρούλα Πισπιρίγκου μέχρι και τη Δευτέρα το μεσημέρι οπότε και θα μεταφερθεί εκ νέου στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για να απολογηθεί και να αποφασιστεί αν θα προφυλακιστεί ή όχι για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 η Ρούλα Πισπιρίγκου αποφασίστηκε να μην κρατηθεί 7ο όροφο της ΓΑΔΑ όπου βρίσκονται τα κελιά για τους προσωρινά κρατούμενους, αλλά σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον 11ο όροφο.

Η αιτία κρύβεται στο γεγονός ότι οι αστυνομικοί θεωρούν ότι είναι μία ιδιαίτερη κατηγορούμενη για την οποία εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να κάνει ακόμα και κακό στον εαυτό της. «Υπάρχει ένα μάτι επάνω της 24 ώρες το 24ωρο» ανέφεραν χαρακτηριστικά αστυνομικές πηγές θέλοντας να περιγράψουν την εγρήγορση με την οποία φυλάσσεται η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Οι αστυνομικοί που συναντούν την Ρούλα Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ τη χαρακτηρίζουν ως ψυχρή και απόμακρη καθώς, όπως μετέδωσε το MEGA το πρωί της Παρασκευής, η Ρούλα Πισπιρίγκου αντί να ενδιαφέρεται για τα σε βάρος της στοιχεία αυτό που ρωτάει είναι «και τώρα τι θα γίνει με εμένα;».

«Περισσότερες απορίες είχε για το πώς θα είναι σε θέση να προσβάλει τα εργαστηριακά αποτελέσματα και την υπερασπιστική γραμμή, σε αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων, από το να μάθει την αιτία θανάτου της κόρης της» λέει άλλη αστυνομική πηγή για τη Ρούλα Πισπιρίγκου στην Espresso.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πρώτος διάλογος που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου με τους αστυνομικούς όταν την μετέφεραν στη ΓΑΔΑ εξελίχθηκε ως εξής:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν έχω κάνει τίποτα. Μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα της κεταμίνης, εμένα ήρθατε να πάρετε;
Αστυνομικοί: Έδωσες κεταμίνη στο παιδί σου;
Ρούλα Πισπιρίγκου: Όχι, δεν έδωσα στο παιδί τίποτα.
Αστυνομικοί: Πιστεύεις ότι υπάρχει κεταμίνη;
Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν είμαι σίγουρη για τα αποτελέσματα. Θέλω να ελεγχθεί αυτό. Την ώρα που μου χτυπήσατε την πόρτα, Google-αρα να μάθω τι είναι η ουσία κεταμίνη.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: «Φύλλο και φτερό» το κινητό της Πισπιρίγκου για την κεταμίνη – Τι ψάχνει η ΕΛΑΣ