ΕΛΛΑΔΑ

Θεοδωρικάκος: «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας κατά της οπαδικής βίας - Θα τα καταφέρουμε!» (photos)

Τάκης Θεοδωρικάκος
Twitter: @theodorikakosp

Τάκης Θεοδωρικάκος: Ισχυρό μήνυμα κατά της οπαδικής βίας και του χουλιγκανισμού έστειλε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Από το κλειστό του Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη ξεκίνησε το Σάββατο (2/4), η εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, με σύνθημα «Κάθε προπόνηση, κάθε αγώνες είναι γιορτή».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος έδωσε το «παρών», όπως κι ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, αλλά και αρκετοί γνωστοί αθλητές όπως ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο Γιώργος Καλαϊτζής κι η Εβίνα Μάλτση.

Ο κ. Θεοδωρικάκος σε ποστάρισμα του στα social media, ανέφερε για την αρχή μιας σειράς από εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν:

«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Ε.Ο.Κ όπως και με όλον τον κόσμο του αθλητισμού, έτσι ώστε να προβάλουμε ότι ο αθλητισμός είναι γιορτή, όχι πόλεμος! Έτσι σήμερα, στον αθλητικό όμιλο του Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη, επιβεβαιώνουμε την κοινή μας απόφαση: να βάλουμε όλοι μαζί ένα τέλος στο νοσηρό φαινόμενο της οπαδικής βίας και του χουλιγκανισμού. Μαζί με τα παιδιά μας, τους αθλητές, τους γονείς, τους αθλητικούς παράγοντες, τους συλλόγους, την πολιτεία, την αστυνομία, τη δικαιοσύνη θα τα καταφέρουμε. Σεβόμαστε τη διαφορετικότητα».

Το ποστάρισμα του Τάκη Θεοδωρικάκου

Διαβάστε επίσης:

Θεοδωρικάκος: Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να ξεριζώσει τη βία από την κοινωνία και τον αθλητισμό