Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τα μαλλιά της Τζωρτζίνας θα «δείξουν» την αλήθεια

«Εκταφή της Τζωρτζίνας για το τάμπλετ», λέει ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων
Λέων: Εκταφή της Τζωρτζίνας για το τάμπλετ
Από εξωγενή παράγοντα πέθαναν και τα άλλα δύο παιδιά, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων
1'

«Υπάρχει ανάγκη να διανοιχτεί ο τάφος της Τζωρτζίνας και να πάρουμε από μέσα το τάμπλετ», ανέφερε ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας Γρηγόρης Λέων στο ΣΚΑΪ. Ο κ. Λέων εξήγησε ότι το τάμπλετ μπορεί να περιέχει πολύτιμα στοιχεία για τις Αρχές.

Επεσήμανε, ωστόσο, ότι υπάρχει κι άλλος λόγος να γίνει αυτή η εκταφή. Όπως υπογράμμισε, έχει επιβεβαιωθεί η χρήση της κεταμίνης ως αιτία θανάτου. Κάνοντας την εκταφή μπορούν να πάρουν τρίχες από τα μαλλιά της για να γίνει ανάλυση και να μάθουν πώς συνέβησαν τα προηγούμενα περιστατικά.

«Η τρίχα έχει την ιδιότητα να μπορεί να μας δίνει την ανάλυση ουσιών σε βάθος χρόνου. Είναι το μόνο βιολογικό υλικό στο οποίο μπορούμε να δούμε ακόμη και πριν 2-3 μήνες αν υπήρχε η χρήση αυτής της ουσίας ή και άλλως ουσιών, με βεβαιότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λέων.

Τόνισε, επίσης, ότι και τα άλλα δύο παιδιά έφυγαν από εξωγενή παράγοντα. «Υπάρχουν σημάδια και τα ευρήματα μιλάνε ξεκάθαρα. Το πανάκι βρέθηκε σίγουρα στο στόμα του βρέφους και αυτό δείχνει την αιτία θανάτου».

Σημειώνεται ότι το μεσημέρι της Δευτέρας (4/4) αναμένεται η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο Μάνος Δασκαλάκης χύνει «κροκοδείλια δάκρυα» για να φανεί «άγιος»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή