ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Με εκβίαζε, ήταν τρελή» λέει πρώην σύντροφός της

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Με εκβίαζε, ήταν τρελή» λέει πρώην σύντροφός της

Πάτρα: Για τη δικιά του εμπειρία από τη σχέση που είχε στο παρελθόν με την Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε πρώην σύντροφος της.

Ο άνδρας που δεν θέλησε να αποκαλύψει την ταυτότητά του, ανέφερε στην κάμερα του Star ότι η 33χρονη τον είχε απειλήσει ενώ μίλησε για αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά χαρακτηρίζοντάς την «τρελή».

Επιπλέον η σύζυγος του πρώην συντρόφου της Ρούλας Πισπιρίγκου ανέφερε ότι η κατηγορουμένη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας είναι μια εμμονική γυναίκα και πρόσθεσε: «Αν πάει ο Μάνος να της μιλήσει και της πει ότι εγώ είμαι εδώ, θα τα ομολογήσει όλα».

Αποκαλύψεις για τα σχολικά χρόνια της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ανοίγουν, όσο προχωρούν οι έρευνες, τα στόματα σχετικά τη Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και το προφίλ της 33χρονης, αλλά και σχετικά με «προβληματικές» συμπεριφορές της τα προηγούμενα χρόνια.

Ενδεικτικά είναι τα όσα λέει, μιλώντας στο MEGA, συμμαθήτρια της 33χρονης. «Τη Ρούλα την γνώρισα στο σχολείο. Ήταν ένα κορίτσι έντονο, θορυβώδες… δηλαδή τη θυμάμαι πάντα να δημιουργεί θέματα για να της δώσουμε σημασία. Φίλους, φίλες δεν είχε, γιατί τσακώνονταν με τα κορίτσια. »Συνήθιζε να μας κατηγορεί ότι φλερτάρουμε με το, κατά καιρούς, αγόρι της, που όμως δεν είχε σχέση. Πίστευε η ίδια από μόνη της ότι είχε αγόρι και μας κατηγορούσε αν κοιτούσαμε ή μιλούσαμε με τα αγόρια που την ενδιέφεραν» αναφέρει.

«Είχε ξεμαλλιάσει μια συμμαθήτρια»

«Μάλιστα μια φορά είχε ξεμαλλιάσει μια συμμαθήτρια, στο σημείο που ήταν οι βρύσες και ήταν κάπως πιο απόμερο, με δικαιολογία πάλι ένα αγόρι. Άλλη φορά προσποιήθηκε ότι λιποθύμησε για να μας τραβήξει την προσοχή και να ασχοληθούμε μαζί της» τονίζει σε άλλο σημείο.

«Στα μαθήματα δεν ήταν καθόλου καλή, δεν διάβαζε και ερχόταν σχεδόν πάντα ατημέλητη στο σχολείο» εξηγεί.

«Την ίδια ώρα παγώσαμε όλοι στο άκουσμα της είδησης για τα παιδιά της, αν και με όσους συμμαθητές μου κράτησα επαφή από την Πάτρα, μου λέγανε ότι γενικά, ότι σαν οικογένεια λέγανε στη γειτονιά, ότι ήταν προβληματική» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Πάνος Σόμπολος για Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου δε θα ομολογήσει- Δεν αποκλείω και τέταρτο έγκλημα»