ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Γαμπρός ξυλοκόπησε την ανήμπορη γυναίκα του και την 80χρονη πεθερά του

Κρήτη: Γαμπρός ξυλοκόπησε την ανήμπορη γυναίκα του και την 80χρονη πεθερά του
Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.
Pixabay

Κρήτη: «Τη χτύπησε με γροθιές», περιέγραψε συγγενής της οικογένειας.

Συγκλονίζουν οι περιγραφές συγγενή μιας 80χρονης και της ανύμπορης κόρης της που ξυλοκοπήθηκαν άγρια από τον 53χρονο σύζυγο της δεύτερης σε χωριό του Λασιθίου. Ο συγγενής των δύο γυναικών, ήταν ο άνθρωπος στον οποίο τηλεφώνησε η 80χρονη για να ζητήσει βοήθεια.

«Της έσπασε το τηλέφωνο και βγήκε στο δρόμο να βρει κάποιον για να καλέσει την αστυνομία κι εμένα. Η ξαδέρφη μου, που είναι μια γυναίκα μεγάλης ηλικίας είχε δεχτεί μπουνιές στο κεφάλι, στο πρόσωπο. Την έσπρωξε και την έριξε από κάποιες σκάλες. Όταν ήταν κάτω τις έριχνε κλωτσιές στην κοιλιά και στα πλευρά», είπε ο συγγενής στο Creta24.

Συνέχισε τις σκληρές περιγραφές λέγοντας: «Η κόρη της ξαδέρφης μου, είναι ανάπηρη στα κάτω άκρα μετά από εγκεφαλικό. Δεν μπορεί ούτε να μιλήσει. Καταλαβαίνει όμως τα πάντα. Τη χτύπησε με γροθιές στο στέρνο και κάποια στιγμή έπεσε από το αναπηρικό καροτσάκι που είναι καθηλωμένη τα τελευταία δύο με τρία χρόνια. Όλα αυτά μου τα είπε η ξαδέρφη μου. Δεν τα είδα με τα μάτια μου, αλλά τα σημάδια της βίας ήταν στο πρόσωπό της».

Ο ίδιος ανέφερε στο Creta24 ότι το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης. Η ηλικιωμένη ξαδέρφη του είχε ετοιμάσει το φαγητό και τηλεφώνησε στον 53χρονο να πάει να φάει.

«Μου είπε ότι ήταν στο καφενείο και έπινε. Όταν πήγε στο σπίτι, άρχισε αμέσως το καβγά, τις έβριζε και αμέσως μετά χωρίς λόγο άρχισε να τις χτυπά, ήταν μεθυσμένος».

Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία οι δύο γυναίκες έχουν ξανά υπάρξει θύματα κακοποίησης από τον άνδρα της κόρης της.

«Και παλιότερα την είχε γρονθοκοπήσει αλλά δεν μιλούσε. Δεν ήθελε να δώσει έκταση στο θέμα για το παιδί της. Η κόρη της είναι ανάπηρη τα τελευταία δύο με τρία χρόνια», ανέφερε και πρόσθεσε ότι νιώθει ανάγκη να ευχαριστήσει το Αστυνομικό Τμήμα Νεαπόλεως που βοήθησε πολύ.

Θέλοντας να τονίσει την σοβαρή κατάσταση της υγείας της κοπέλας είπε: «Σκεφτείτε ότι οι αστυνομικοί βοήθησαν την κοπέλα που είναι ανάπηρη. Μέχρι και τα παπούτσια της έβαλαν».

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Ανησυχία από τις ληστείες συμμορίας ανηλίκων στο Ηράκλειο