ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Στο φως νέα ντοκουμέντα για τη δολοφονία της Καρολάιν – Αρχίζει την Παρασκευή η δίκη

Γλυκά Νερά: Στο φως νέα ντοκουμέντα για τη δολοφονία της Καρολάιν – Αρχίζει την Παρασκευή η δίκη
Η Καρολάιν με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο σε παλαιότερες ευτυχισμένες στιγμές τους.
Mega

Το άγριο έγκλημα των Γλυκών Νερών με θύμα την 20χρονη Καρολάιν αναβιώνει από αύριο, καθώς ξεκινά η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Η υπερασπιστική του γραμμή θα βασιστεί στον ισχυρισμό ότι έδρασε εν βρασμώ ψυχής 

Νέες φωτογραφίες – ντοκουμέντα φέρνει αποκλειστικά στο φως το Μέγκα από την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν, μια δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Λίγα λεπτά αφού πήραν το σκυλάκι τους από τη φιλοζωική, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και η Καρολάιν φωτογραφίζονται ευτυχισμένοι μαζί με την κορούλα τους Λυδία.. Τότε, τίποτα δεν προμήνυε την εφιαλτική συνέχεια.

Αυτές είναι νέες φωτογραφίες από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, όπου ο πιλότος σκότωσε την 20χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια έπαιζε θέατρο πάνω από ένα μήνα, προσπαθώντας να παραπλανήσει τις Αρχές. Πίστευε ότι έχει διαπράξει το τέλειο έγκλημα.

Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν - «Μακάρι να έπιανα στα χέρια μου τη μικρή νυφίτσα»

Ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, δεν μπορεί να παρευρεθεί στην ακροαματική διαδικασία καθώς είναι άρρωστος: «Θα μείνω στην Αλόννησο και θα προσέχω τη Λυδία», υπογράμμισε. Η μητέρα της 20χρονης, Σούζαν Ντέλα Κουέστα θα είναι εκεί και αναμένεται να καταθέσει κατά τη διάρκεια της δίκης.

Ο κ. Κράουτς μίλησε στην Daily Mail ενόψει της έναρξης του δικαστηρίου και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Μπάμπη Αναγνωστοπουλο «νυφίτσα»: «Καταλαβαίνω ότι ο Μπάμπης θα χρησιμοποιήσει ως υπεράσπισή του ότι προκλήθηκε από την Καρολάιν και ότι ενεργούσε για αυτοάμυνα. Θα αναφέρει επίσης τις ικανότητές της στις πολεμικές τέχνες. Οι ισχυρισμοί αυτοί δεν θα έχουν ανταπόκριση καθώς η Καρολάιν κοιμόταν ήδη επί αρκετές ώρες όταν τη σκότωσε»», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κράουτς.

Και πρόσθεσε: «Μακάρι να μπορούσα να πάρω στα χέρια μου τη μικρή νυφίτσα».

Παράλληλα, ο δικηγόρος του Αναγνωστόπουλου επιβεβαίωσε ότι το βασικό μέρος της υπεράσπισής του είναι ότι η Κάρολαϊν ξεκίνησε τον καβγά αφού έσπρωξε βίαια την κούνια του μωρού, όπως ισχυρίζεται.

Παράλληλα, ο Αλέξης Παπαϊωαννίδης, τόνισε στη Daily Mail: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ζευγάρι περνούσε μια δύσκολη περίοδο και ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ενεπλάκησαν σε έντονη λογομαχία. Αλλά ήταν εκείνο το βράδυ που η Καρολάιν έγινε όλο και πιο προκλητική, σπρώχνοντας βίαια την κούνια στο πλάι, κάτι που εξόργισε τον Μπάμπη, ο οποίος σκέφτηκε ότι η Λυδία κινδυνεύει», ισχυρίστηκε ο δικηγόρος.

Η υπερασπιστική γραμμή του Μπάμπη

Η υπερασπιστική του γραμμή, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κινηθεί στον ισχυρισμό ότι έδρασε εν βρασμώ ψυχής και θα προσπαθήσει να παρουσιάσει την προσωπικότητα της Καρολάιν ως βίαιη και ναρκισσιστική. Στην προσπάθειά του αυτή θα χρησιμοποιήσει το ημερολόγιο που διατηρούσε η Καρολάιν.

Το μεγάλο ερώτημα είναι ποιοι θα καταθέσουν υπέρ του 34χρονου πιλότου και σε ποιες μαρτυρίες θα στηρίξει την υπεράσπισή του για τα ξεσπάσματα οργής της 21ετών συζύγου του.

Μάρτυρας κατηγορίας η σύμβουλος ψυχικής υγείας

Μάρτυρας κατηγορίας θα είναι η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου, της οποίας η δικηγόρος, Σταματία Μάρκου, μίλησε στην τηλεόραση του «MEGA».

«Η πελάτης μου έχει στοχοποιηθεί αδίκως από μερίδα ανθρώπων. Δεν είχε καμία πρόθεση να διαρρεύσει προς τα έξω όσα της είχε εμπιστευτεί η Καρολάιν», είπε η κ. Μάρκου.

«Η σύμβουλος ψυχικής υγείας του ζευγαριού είχε πει στην Καρολάιν να μιλήσει στη μητέρα της για όσα περνούσε στον γάμο της ενώ μάλιστα την είχε συμβουλέψει να μιλήσει και στην δικηγόρο», συμπλήρωσε.

«Της είχε δώσει το τηλέφωνό μου για να έρθει σε επικοινωνία μαζί μου, ωστόσο η άτυχη κοπέλα δεν πρόλαβε, κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Ξεκινά η δίκη για την δολοφονία της Κάρολαιν - Η υπερασπιστική γραμμή του Μπάμπη