ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Καταθέτουν γιατροί και νοσηλεύτριες για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Πάτρα Τζωρτζινα
Νέες ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση-θρίλερ των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα

Σήμερα αναμένεται να καταθέσουν στην ανακρίτρια, πέντε νοσηλευτές από το Καραμανδάνειο της Πάτρας,

Νέες ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση-θρίλερ των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα έρχονται τις επόμενες ώρες, καθώς όπως έγινε γνωστό στην ανακρίτρια αναμένεται να καταθέσουν συνολικά 19 γιατροί και νοσηλευτές οι οποίοι ενεπλάκησαν το προηγούμενο διάστημα προσπάθησαν να φωτίσουν τις πτυχές του θανάτου της μικρής Τζωτζίνας.

Σήμερα κιόλας αναμένεται να καταθέσουν στην ανακρίτρια, πέντε νοσηλευτές από το Καραμανδάνειο της Πάτρας, σύμφωνα με το Mega. Στις καταθέσεις τους αναμένεται να αναφερθούν στην εισαγωγή του κοριτσιού στο νοσοκομείο τον Απρίλιο του 21, τότε που στην οικογένεια υπήρχε νέα διαμάχη μεταξύ των γονιών, ενώ η 9χρονη ήταν υγιέστατη.

Παράλληλα, αναμένεται να καταθέσουν ακόμα δυο νοσηλεύτριες, η μία εκ των οποίων είναι αυτή που ρωτήθηκε από τη Ρούλα Πισπιρίγκου για τις κάμερες στο δωμάτιο. Η δεύτερη είναι εκείνη στην οποία πήγε η 33χρονη όταν η Τζωρτζίνα έπαθε την ανακοπή, και όπως είχε πει η ίδια η νοσηλεύτρια, η μητέρα ήταν ατάραχη και σχεδόν ψιθύριζε στους νοσηλευτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον τέσσερις φορές η Ρούλα Πισπιρίγκου ρώτησε για κάμερες στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας, δύο φορές στο Καραμανδάνειο, μία στο Παίδων και μία στο νοσοκομείο του Ρίου.

Από αύριο Πέμπτη, θα αρχίσουν οι καταθέσεις των γιατρών του νοσοκομείου.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: «Φύλλο και φτερό» οι φάκελοι της Ίριδας και της Μαλένας - Τι ψάχνουν οι Αρχές

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν βρίσκω να έχω κάνει κάτι κακό στα παιδιά – Περίμενα περισσότερα από τον Μάνο

Λέων για Πάτρα: «Θα υπάρχει ένα ισχυρό έγγραφο που ανατρέπει μία άστοχη αιτία θανάτου»