ΕΛΛΑΔΑ

Λάβρος ο Κατερινόπουλος κατά Ρούλας Πισπιρίγκου: Τώρα δεν κοιμάται; Τώρα κλαίει; Πριν τι έκανε;

Λάβρος ο Κατερινόπουλος κατά Ρούλας Πισπιρίγκου: Τώρα δεν κοιμάται; Τώρα κλαίει; Πριν τι έκανε;
Τη συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή σχολίασε ο Θανάσης Κατερινόπουλος. 

Τη συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή σχολίασε ο Θανάσης Κατερινόπουλος. 

«Χείμαρρος» ήταν ο Θανάσης Κατερινόπουλος σχετικά με όσα δήλωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή.

Ο ταξίαρχος ε.α. σχολίασε κάποια από τα λεγόμενά της κατηγορούμενης και ήταν «καταπέλτης», σχετικά με την ίδια, τη μητέρα της αλλά και τον Μάνο Δασκαλάκη

«Θα επικεντρωθώ σε τέσσερα σημεία που μου έκαναν εντύπωση από τη συνέντευξη της κυρίας. Το πρώτο πράγμα, είπε ''δεν κοιμάμαι τα βράδια''. Τώρα που είναι στη φυλακή δεν κοιμάται. Όταν ήταν έξω και είχε χάσει τρία παιδιά κοιμότανε.

Είπε ψάχνω μέσα μου να δω ότι δεν το έκανα εγώ. Ένας ο οποίος δεν έκανε κάτι, δεν χρειάζεται να ψάξει μέσα του να δει ότι δεν το έκανε. Δεν το έκανα τελείωσε. Εμείς δεν την κατηγορούμε ότι το έκανε, φερόμενη ως κατηγορούμενη είναι η κοπέλα.

Από την άλλη πλευρά, αυτή τη στιγμή κατηγορείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Δεν υπάρχει καμία άλλη κατηγορία για τα άλλα δύο παιδιά. Ποιος ο λόγος να ασχολείται με τα άλλα δύο παιδιά και όχι μόνο με τη Τζωρτζίνα. Ψάχνει μέσα της να δει και για τα άλλα δυο παιδιά;», είπε αρχικά ο κύριος Κατερινόπουλος.

Γιατί δεν υπάρχει το επισκεπτήριο ανάμεσα σε Ρούλα και Μάνο;

Η Ζήνα Κουτσελίνη έκανε ένα κύριο ερώτημα στον κύριο Κατερινόπουλο. Ο Μάνος είχε αναφέρει στην Αγγελική Νικολούλη πως θέλει να μιλήσει για 30 λεπτά με τη Ρούλα. Εκείνη στη συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Σόμπολο, λέει ότι θέλει να έρθει ο Μάνος για να τα πούνε. Από τη στιγμή που θέλουν να τα πούνε, γιατί δεν υπάρχει αυτό το επισκεπτήριο; Ο ταξίαρχος ε.α έδωσε την απάντηση.

«Καταρχήν είναι ακόμα σύζυγοι νομικά. Δεν έχουν πάρει ακόμα διαζύγιο, άρα έχει δικαίωμα επισκεπτηρίου. Από την άλλη πλευρά δεν ξέρω αν φοβάται και τι φοβάται και δεν γίνεται το επισκεπτήριο. Μπορεί να μην θέλει να αντικρύσει ο ένας τον άλλον για τους δικούς τους λόγους, εντός ή εκτός εισαγωγικών. Το μήνυμα το πήρε η Ρούλα μέσω της κατάθεσής του. Μην μου πείτε ότι δεν γνωρίζει την κατάθεσή του. Έγινε φύλλο και φτερό η κατάθεσή του.

Έρχομαι τώρα και στο δάκρυ. Ναι δάκρυσε. Και η μάνα της έκλαψε. Και τι έγινε; Τα παιδιά θα ρθουν πίσω; Τόσο καιρό γιατί δεν κλαίγανε; Έδωσαν μια συνέντευξη, δεν θυμάμαι που, εγώ τους είδαμε μια χαρά ωραίο ζευγαράκι, με ένα βλέμμα αγέρωχο, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, σαν να μην έχασαν παιδιά. Ίσως να οφείλεται στον χαρακτήρα τους γιατί όλοι οι άνθρωποι δεν αντιδρούν με τον ίδιο χαρακτήρα.

Και θα πάω και σε κάτι τελευταίο. Σήμερα το πρωί δέχθηκα μία επίθεση όταν πήγα να πάρω καφέ από μία κυρία και μου είπε ‘’δεν ντρέπεστε λίγο να βγαίνετε εκεί στην τηλεόραση και να κατηγορείτε αυτή την άμοιρη γυναίκα που είναι κλεισμένη μέσα;’’.

Η απάντησή μου ήταν η εξής: ‘’Εκείνα τα άμοιρα παιδάκια που είναι στον Άγιο Πέτρο τα σκέφτεστε;’’. Γιατί το λέω αυτό. Λέγε λέγε λέγε λέγε, κάποιες φορές αν δεν είναι στημένα κάποια πράγματα, δημιουργούνται κάποιες εντυπώσεις. Οι εντυπώσεις της κυρίας είναι αρνητικές. Και δίκιο να έχει που δεν έχει, θα πρέπει ο Μάνος να έρθει εδώ να πει κάποια πράγματα».

Διαβάστε επίσης:

Πισπιρίγκου: Κατηγορεί το Ωνάσειο για την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα - Tι απαντά το νοσοκομείο

Πάτρα: Στο «μικροσκόπιο» το ματωμένο πανάκι της Ίριδας–Η κατάθεση που «δείχνει» εγκληματική ενέργεια

Πάτρα: «Λύγισε» μετά από δεκατέσσερις μέρες μέσα στη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου