ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Το μήνυμα του Μάνου Δασκαλάκη σε ιστοσελίδα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Το μήνυμα του Μάνου Δασκαλάκη σε ιστοσελίδα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας
Ο Μάνος Δασκαλάκης
INTIME / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Πάτρα: Ένα μήνυμα του Μάνου Δασκαλάκη την ημέρα θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, φέρνει στην επιφάνεια την ανησυχία του για τη δημοσιότητα που πήραν οι τρεις απώλειες της οικογένειας. Τα «καυτά» ερωτήματα.

Ο Μάνος Δασκαλάκης σε δηλώσεις του έχει αναφέρει πως η έντονη ανησυχία που έδειχνε η Ρούλα Πισπιρίγου για τη δημοσιότητα που είχαν πάρει οι θάνατοι των τριών παιδιών της οικογένειας του είχε κινήσει κάποιες υποψίες. Ένα μήνυμα που είχε στείλει ο ίδιος στην ιστοσελίδα pelop.gr, όμως, δείχνει ότι κι εκείνος ανησυχούσε και από το ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκα προκύπτουν ανάλογες υποψίες και για τον ίδιο, σύμφωνα με τους δημοσιογράφους από την Πάτρα.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα pelop.gr δημοσίευσε το μήνυμα που είχε στείλει ο Μάνος Δασκαλάκης, στις 29 Ιανουαρίου, μέσω messenger στον αρχισυντάκτη του αθλητικού τμήματος της «Π» και της ιστοσελίδας, Βαγγέλη Γερογιάννη την ημέρα θανάτου της Τζωρτζίνας. «Σεβαστείτε… Μην ανεβάζετε τίποτα. Κατέβασέ το. Γράφετε ότι θέλετε…», έγραφε το μήνυμα καθώς η ιστοσελίδα το απόγευμα είχε πληροφορηθεί τον θάνατο της Τζωρτζίνας και είχε δημοσιεύσει την είδηση γράφοντας μεταξύ άλλων «ο θάνατος της εγείρει ερωτήματα, αφού πρόκειται για το τρίτο παιδί της ίδιας οικογένειας, που σε σύντομο χρονικό διάστημα φεύγει από τη ζωή».

Το μήνυμα του Μάνου Δασκαλάκη μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας.pelop.gr

Ο Μάνος Δασκαλάκης, ωστόσο, στη συνέντευξη που έδωσε στο «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη, όταν ρωτήθηκε για το γιατί ζήτησε να αποσυρθεί το δημοσίευμα, έπεσε σε αντιφάσεις. Αρχικά ισχυρίστηκε πως τηλεφώνησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» λέγοντας ότι ήθελε να κατέβει η είδηση επειδή δεν είχαν ενημερωθεί οι συγγενείς και οι γιαγιάδες των παιδιών, ενώ ανέφερε άλλο όνομα δημοσιογράφου, του αρχισυντάκτη Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου.

Κάτι τέτοιο διαψεύδεται από τον δημοσιογραφικό οργανισμό στην Πάτρα, και μάλιστα σε ρεπορτάζ που δημοσιεύει σήμερα (19/4), απευθύνει σημαντικά ερωτήματα στον Μάνο Δασκαλάκη. «Γιατί ο Μάνος Δασκαλάκης, στις 29 Ιανουαρίου, επιχείρησε να «αποκρύψει» τη δημοσιοποίηση του θανάτου και του τρίτου παιδιού του; Γιατί χαρακτήρισε μία αληθή είδηση…ως αναληθή, με τη φράση «γράφετε ό,τι θέλετε…»; Πού βρήκε τη δύναμη – την ημέρα που έχασε τον παιδί του – να ασχοληθεί με το τι γράφει το κάθε ΜΜΕ; Γιατί επιμένει να μη θέλει να απαντήσει για την έκδηλη ανησυχία του, τότε, που άρχισαν να εγείρονται ερωτήματα…περί περίεργων θανάτων;», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα, ζητώντας απαντήσεις.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται πίσω από τα ανώνυμα τηλεφωνήματα» - Τι υποστηρίζει ο Μάνος

Πάτρα: Η καρδιά της Τζωρτζίνας σταμάτησε ανεξήγητα - Τι αποκάλυψε ο παιδοκαρδιολόγος

Πάτρα: Δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα σε δημοσιογράφο - Στο στόχαστρο ο Μάνος Δασκαλάκης