ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Συνελήφθη στα Άνω Λιόσια 66χρονος που δολοφόνησε ηλικιωμένο πριν από 10 χρόνια

Χανιά: Συνελήφθη στα Άνω Λιόσια 66χρονος που δολοφόνησε ηλικιωμένο πριν από 10 χρόνια
To θύμα προτού πυροβοληθεί στην κοιλιακή χώρα, είχε δεχθεί πέντε χτυπήματα στο κεφάλι από αντικείμενο που χρησιμοποίησε ο δράστης.
INTIME / Φωτογραφία Αρχείου

Δέκα χρόνια μετά εξιχνιάστηκε ένα έγκλημα που είχε σημειωθεί στις 31 Ιανουαρίου του 2012 στα Χανιά.

Χειροπέδες φόρεσαν οι αστυνομικές αρχές σε έναν 66χρονο ο οποίος είχε δολοφονήσει πρίν από δέκα χρόνια έναν 76χρονο κτηνοτρόφο. Το έγκλημα είχε σημειωθεί στις 31 Ιανουαρίου του 2012 στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, ο δράστης συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης στα Άνω Λιόσια, όπου βρισκόταν το τελευταίο διάστημα ο 66χρονος. Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος ηλικιωμένος είχε βρεθεί νεκρός μέσα σε ποιμνιοστάσιο από τον ίδιο του το γιο. Το ρεπορτάζ τότε ανέφερε ότι το θύμα δέχθηκε πυροβολισμό στην κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με τα τότε στοιχεία το θύμα προτού πυροβοληθεί στην κοιλιακή χώρα, είχε δεχθεί πέντε χτυπήματα στο κεφάλι από αντικείμενο που χρησιμοποίησε ο δράστης.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής ενημερώθηκαν για τα στοιχεία του από τους Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων και έφτασαν στα ίχνη του. Ο άνδρας που συνελήφθη στην Αθήνα αναμένεται να μεταφερθεί στην Κρήτη προκειμένου να απολογηθεί στις Εισαγγελικές και Ανακριτικές Αρχές.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στα Χανιά: Τουρίστας έπεσε από το 2ο όροφο ξενοδοχείου