ΕΛΛΑΔΑ

Ολονύχτιο θρίλερ στην Κέρκυρα

Ολονύχτιο θρίλερ στην Κέρκυρα

Αίσιο τέλος είχε το πρωί στην Κέρκυρα το 12ωρο θρίλερ που εκτυλίχθηκε όταν ένας άνδρας, ο οποίος πυροβόλησε νωρίτερα τον γιο του ταμπουρώθηκε στο σπίτι του κρατώντας μία καραμπίνα.

Μάλιστα, κρατούσε όμηρο και τη δεύτερη σύζυγό του.

Ο απελπισμένος άνδρας, ο οποίος φαίνεται μετανιωμένος για την πράξη του, παραδόθηκε στις 10:30 το πρωί στην Αστυνομία.

Πυροβόλησε πισώπλατα το γιο του

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης. Ο 40χρονος άνδρας πήγε με τον 11χρονο γιο του στο σπίτι του πατέρα του, 65 ετών για να κανονίσουμε για έναν λογαριασμό του νερού. Ωστόσο, οι δύο άνδρες άρχισαν να καυγαδίζουν. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και τα αίματα άναψαν. Τότε ο άνδρας με το παιδί του άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού του 65χρονου για να επιστρέψουν στο δικό, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο 65χρονος άνδρας θα πυροβολούσε τον ίδιο τον γιο του, που μάλιστα κρατούσε στην αγκαλιά τον εγγονό του.

Ο παππούς του 11χρονου παιδιού και πατέρας του 40χρονου άνδρα πήρε την καραμπίνα και χωρίς να προλάβει κανείς να αντιδράσει πυροβόλησε πισώπλατα τον γιο του την ώρα που έβγαιναν από το σπίτι. Μάλιστα, σύμφωνα με επικοινωνία του Newsbomb.gr με τις Τοπικές Αρχές ο 40χρονος πατέρας πέταξε τον 11χρονο γιο του για να προστατευτεί από τους δύο πυροβολισμούς που δέχθηκε.

Ωστόσο, ο 40χρονος άνδρας και γιος του δράστη τραυματίστηκε στον μηρό από τα σκάγια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Ταμπουρώθηκε» για 12 ώρες στο σπίτι

Έχοντας στα χέρια του την καραμπίνα που πυροβόλησε το γιο του, ο 65χρονος άνδρας «ταμπουρώθηκε» στο σπίτι του. Μαζί του ήταν και η δεύτερη γυναίκα του.

Στο σημείο έφθασε διαπραγματευτής της Αστυνομίας, όπου προσπαθούσε να πείσει τον 65χρονο να παραδοθεί στις Αρχές. Ωστόσο, η νύχτα ήταν μεγάλη...

«Ζητώ συγγνώμη από το γιο μου»

Γύρω στις 09:00 το πρωί ο διαπραγματευτής επικοινώνησε μέσω κινητού τηλεφώνου με τον 65χρονο άνδρα, όπου λίγη ώρα αργότερα παρέδωσε την καραμπίνα.

Έπειτα από μία ώρα περίπου παραδόθηκε και ο ίδιος στις Αρχές, μετανιωμένος για τα όσα έκανε... Μάλιστα, ο ίδιος ζήτησε δημοσίως συγγνώμη από το γιο του για τον τραυματισμό του.

Ο 65χρονος άνδρας αναμένεται να οδηγηθεί αργότερα στον Εισαγγελέα.

Πηγή φωτογραφίας και βίντεο: Corfupress