ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος στο Πήλιο: Απείλησε τον ανιψιό του ότι «θα τον βρουν στο χώμα»

Τρόμος στο Πήλιο: Απείλησε τον ανιψιό του ότι «θα τον βρουν στο χώμα»

Με μια τριχιά που δένουν τον γάιδαρο φέρεται να χτύπησε, ενώ απείλησε ότι θα τον θάψει 71χρονος, τον 32χρονο ανιψιό του σε επεισόδιο που έγινε χθες σε χωριό του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Ο νεαρός κατόπιν κατέθεσε μήνυση κατά του συγγενή του, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να συλληφθεί και να παραπεμφθεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου κατηγορούμενος για εξύβριση και απειλή. Ωστόσο, η δίκη αναβλήθηκε για τις 11 Μαΐου, λόγω απουσίας του μάρτυρα κατηγορίας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 32χρονος βρισκόταν έξω από το χωριό βοσκώντας τα πρόβατά του, κοντά σε έναν αγροκήπιο. Ξαφνικά εμφανίστηκε ο 71χρονος θείος του και χωρίς κάποια αιτία, όπως υποστήριξε ο 32χρονος, του επιτέθηκε χτυπώντας τον με την τριχιά που είχε για να δένει τον γάιδαρό του. Ταυτόχρονα χρησιμοποιούσε υβριστικές εκφράσεις εναντίον του, ενώ μάλιστα τον απείλησε πως «θα τον βρουν στο χώμα».

Όπως αναφέρει το ethessalia, χθες στο αυτόφωρο ο 71χρονος αρνήθηκε τις καταλογιζόμενες πράξεις, λέγοντας πως μόνο ζήτησε τον λόγο από τον 32χρονο θεωρώντας ότι του έκλεψε κάποια ζώα, ενώ ισχυρίστηκε πως δεν τον απείλησε ότι θα τον θάψει, αλλά ούτε τον εξύβρισε. Ως αιτία της διαμάχης των δύο συγγενών φέρονται να είναι οι περιουσιακές διαφορές. Μέχρι να γίνει η δίκη, ο ηλικιωμένος αφέθηκε ελεύθερος.