ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα - Ρούλα Πισπιρίγκου: Εισήλθε στο σεμινάριο εγκληματολογίας λίγες μέρες πριν τη σύλληψή της

Ρούλα Πισπιρίγκου
Ακόμα περισσότερες αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας έρχονται στο φως της δημοσιότητας
Intime News

Πάτρα: Σύμφωνα με μαρτυρία ανθρώπου που παρακολουθούσε το ίδιο σεμινάριο, η Ρούλα Πισπιρίγκου συνδέθηκε στην πλατφόρμα αφού αυτό είχε τελειώσει, και χρονολογικά λίγο πριν από την σύλληψή της

Ακόμα περισσότερες αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου, πραγματοποίησε σύνδεση στο online σεμινάριο εγκληματολογίας, λίγες ημέρες πριν από την σύλληψή της για την κατηγορία της δολοφονίας της κόρης της Τζωρτζίνας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με μαρτυρία ανθρώπου που παρακολουθούσε το ίδιο σεμινάριο, η Ρούλα Πισπιρίγκου συνδέθηκε στην πλατφόρμα αφού αυτό είχε τελειώσει, και χρονολογικά λίγο πριν από την σύλληψή της.

Σύμφωνα με το MEGA, 800 άτομα είχαν πάρει μέρος στο συγκεκριμένο σεμινάριο, πληρώνοντας 590 ευρώ ο καθένας. Επειδή είναι τόσο υψηλό το αντίτιμο για τη συμμετοχή στο συγκεκριμένο σεμινάριο, η πλατφόρμα ήταν προσβάσιμη και τις επόμενες μέρες για όποιον ήθελε να την επισκεφθεί.

Μετά, λοιπόν, τον θάνατο της Τζωρτζίνας η μητέρα της 9χρονης επέστρεψε στην ανοιχτή πλατφόρμα. «Επισκέφθηκα την πλατφόρμα στις 30 Μαρτίου όταν έγινε γνωστή η σύλληψη της 33χρονης. Από την αυτόματη ενημέρση φαινόταν ότι η ίδια είχε επισκεφθεί την πλατφόρμα του σεμιναρίου πριν «από δέκα ημέρες», δηλαδή στις 20 ή 21 Μαρτίου, δηλαδή σε χρόνο που δεν είχε λόγο να το κάνει γιατί το σεμινάριο είχε τελειώσει», λέει ο άνθρωπος που συμμετείχε και αυτός στο σεμινάριο εγκληματολογίας.

Πλέον, αποτελεί μια πιθανότητα να ελεγχθεί και από την ανακρίτρια τι έψαχνε στην εν λόγω πλατφόρμα η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Νέα μαρτυρία - Η μητέρα του Δασκαλάκη είχε κάνει καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Πάτρα: Οι 8 λέξεις που έγραψε η Τζωρτζίνα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Οι ζωγραφιές που εξετάζονται

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το πρόσωπο «κλειδί» στις έρευνες - Ο διορισμός δικού της συμβούλου