ΕΛΛΑΔΑ

Ο απαγωγέας του Γιώργου Κυπαρίσση από τη φυλακή - «Θέλω να του μιλήσω προσωπικά»

Ο απαγωγέας του Γιώργου Κυπαρίσση από τη φυλακή - «Θέλω να του μιλήσω προσωπικά»

Μιλώντας μέσα από τις φυλακές Λάρισας, ο 45χρονος που κατηγορείται για την απαγωγή του επιχειρηματία, τόνισε πως θέλει ο ίδιος να μιλήσει με τον Γιώργο Κυπαρίσση.

Η περιπέτεια της απαγωγής του Γιώργου Κυπαρίσση στα τέλη Δεκεμβρίου συγκλόνισε το πανελλήνιο, με την Αστυνομία να φτάνει στη διαλεύκανση της υπόθεσης και να συλλαμβάνει τη σπείρα των απαγωγέων, ανάμεσά τους και έναν πρώην πρωταθλητή πυγμαχίας.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ALPHA, ο κρατούμενος πυγμάχος για την απαγωγή του επιχειρηματία δηλώνει ότι δεν γνώριζε τι ήθελαν να κάνουν οι δράστες. «Εγώ πήγα να κάνω μια εξυπηρέτηση, ήξερα ένα παιδί εκεί, τον οποίο ψάχνουν ακόμα γιατί οι άλλοι είναι μέσα. Μου είπε ότι χρειάζεται το σπίτι για μια δύο ημέρες και ότι θα μου δώσει λεφτά».

Αποκάλυψε ότι οι δράστες του έταξαν γύρω στις 5.000 ευρώ ενώ μετά θα έπαιρνε παραπάνω λεφτά και στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν τους υποπτεύθηκε ότι ήθελαν να κάνουν κάτι παράνομο δήλωσε «πού να ήξερα ότι ήθελαν να κάνουν τέτοιες μα@@@@@ς;». «Να φανταστείς, ούτε λεφτά δεν πήρα», συμπλήρωσε.

Ο 45χρονος πρώην πυγμάχος, που κρατείται, είναι ένας ομογενής από το Καζακστάν, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας σε μια αιματηρή συμπλοκή και αποτελεί το 4ο άτομο που κατηγορείται για την απαγωγή του Γιώργου Κυπαρίσση.

«Πήγα να κάνω όπισθεν και τους βλέπω και μου λένε ότι “ήθελες να μας πατήσεις” και άρχισαν να με πυροβολούν αλλά με πέτυχαν μόνο στα πόδια», δηλώνει στην τηλεόραση του ALPHA ο 45χρονος κρατούμενος.

«Εγώ με τον Κυπαρίσση θέλω να μιλήσω προσωπικά, να βρω το τηλέφωνό του και να τον πάρω. Και στο δικαστήριο να πει τι πρέπει να πει. Ούτε λεφτά βρήκαν πάνω μου ούτε όπλα. Το νοίκιαζα 1,5 χρόνο αυτό το σπίτι και ήταν στο όνομά μου; Θα έκανα εγώ απαγωγή στο σπίτι μου, στο όνομά μου;», δηλώνει.

Στην ερώτηση γιατί κύλησε στην παρανομία ενώ ήταν πρωταθλητής στην πυγμαχία, ο 45χρονος δήλωσε «έκανα δύο φορές αίτηση στο Δημόσιο και δεν με πήραν. Δεν με παίρνουν πουθενά. Τι πρέπει να κάνω; Ήμουν 15 χρόνια αθλητής. Πού να πάω να δουλέψω; Με παρασύρανε και πήγα να κλέψω και να πάρω λεφτά για να ζήσω. Το κράτος έκλεβα. Δεν έχω πειράξει κανέναν».