ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Μήνυση έκανε η μητέρα της 8χρονης που ακρωτηριάστηκε σε παιδική χαρά

Θεσσαλονίκη: Μήνυση έκανε η μητέρα της 8χρονης που ακρωτηριάστηκε σε παιδική χαρά
Η μητέρα της 8χρονης κατέθεσε την Πρωτομαγιά μήνυση κατά παντός υπευθύνου.
voria.gr

Θεσσαλονίκη: Μήνυση από τη μητέρα της 8χρονης που ακρωτηριάστηκε σε παιδική χαρά.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής, σε παιδική χαρά στη Νέα Παραλία, στο ύψος της οδού Καλλιδοπούλου, στη Θεσσαλονίκη. Ένα κοριτσάκι έχασε το μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού της καθώς έκανε τσουλήθρα. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι η τσουλήθρα χρειαζόταν επισκευή.

Το περιστατικό έλαβε χώρα περίπου στις 18:30 το απόγευμα όταν η μικρή κατέβαινε από την τσουλήθρα και τραυματίστηκε σοβαρά στο μικρό δάχτυλο του δεξιού της χεριού. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την 8χρονη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Εκεί υποβλήθηκε σε επέμβαση συγκόλλησης του δαχτύλου. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, προκειμένου οι γιατροί να ενώσουν το ακρωτηριασμένο δάχτυλο.

Η μητέρα της 8χρονης κατέθεσε την Πρωτομαγιά μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Σύμφωνα με το voria.gr, η μητέρα επιθυμεί την ποινική δίωξη για το ατύχημα που συνέβη στο παιδί της κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της στην εν λόγω παιδική χαρά.

Στην τσουλήθρα που τραυματίστηκε το παιδί τοποθετήθηκαν κόκκινες κορδέλες και ένα προειδοποιητικό σημείωμα για την επικινδυνότητα της. Σημειώνεται ότι αισιόδοξα φαίνεται πως είναι τα πρώτα μηνύματα από την επέμβαση που έγινε στην 8χρονη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου για την συγκόλληση του δαχτύλου που ακρωτηριάστηκε. Το χειρουργείο έγινε και σύμφωνα με πληροφορίες τα πρώτα μηνύματα είναι θετικά ωστόσο θα χρειαστεί να περάσουν δύο με τρία 24ωρα για να είναι σίγουροι οι γιατροί ότι όλα πήγαν καλά.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε η 8χρονη διερευνώνται. Την προανάκριση ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας – Τριανδρίας. Η παιδική χαρά σφραγίστηκε μέχρι να επισκευαστεί η τσουλήθρα.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Κόπηκε το δάχτυλο 8χρονου κοριτσιού που έκανε τσουλήθρα σε παιδική χαρά