ΕΛΛΑΔΑ

Βασίλης Ντινόπουλος: Τα σπαρακτικά μηνύματα των δικών του ανθρώπων για τον χαμό του

Βασίλης Ντινόπουλος: Τα σπαρακτικά μηνύματα των δικών του ανθρώπων για τον χαμό του
«ΣΟΚ, ψέματα; Δεν είναι αλήθεια. Συλλυπητήρια. Καλό ταξίδι», γράφει μία φίλη του
Facebook

Ο Βασίλης Ντινόπουλος βρέθηκε νεκρός από τον πατέρα του, Αργύρη.

Ο θάνατος του Βασίλη Ντινόπουλου έχει προκαλέσει θρήνο στην οικογένεια και τους φίλους του. Να θυμίσουμε ότι, ο γιος του Αργύρη Ντινόπουλου βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια από τον πατέρα του.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Ντινόπουλος εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής από τον πρώην υπουργό Εσωτερικών νεκρός, με τη βοήθεια κλειδαρά, αφού δεν απαντούσε στις κλήσεις που του έκαναν οι συγγενείς του με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν.

Ο Βασίλης Ντινόπουλος απασχολούνταν επαγγελματικά στον χώρο της παραγωγής ταινιών. Μάλιστα, σύμφωνα με το προφίλ του στο Facebook, είχε αρκετά μεγάλη εμπειρία.

Συγγενείς και φίλοι του έχουν γράψει ένα σπαρακτικό μήνυμα για τον χαμό του στον λογαριασμό του στο Facebook όπου αναφέρουν στα ελληνικά και τα αγγλικά ότι: «Παιδιά, ο Βασίλης δεν είναι πια μαζί μας. Θα τον αποχαιρετήσουμε οι στενοί συγγενείς του και οι δικοί του φίλοι και συνεργάτες την Τετάρτη 4/5/2022 στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας ώρα 09:30».

Πολλοί είναι οι φίλοι του που αρνούνται να πιστέψουν ότι ο Βασίλης δεν είναι πια στη ζωή.

«Δεν υπάρχουν λόγια. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι Βασίλη», γράφει μια φίλη του. «Δεν υπάρχουν λόγια. Περίμενα ότι θα ξαναδουλεύαμε σύντομα και πάλι μαζί. Καλό ταξίδι Βασίλη. Σε ευχαριστώ για όλη την βοήθεια και την αμεσότητα σου στην πρόσφατη μας συνεργασία. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο σε όλη την οικογένεια», γράφει άλλος φίλος του.

«ΣΟΚ, ψέματα; Δεν είναι αλήθεια. Συλλυπητήρια. Καλό ταξίδι», γράφει άλλη φίλη του.

Διαβάστε επίσης:

Αργύρης Ντινόπουλος: Αυτή είναι η πιθανότερη αιτία θανάτου του γιου του – Τον βρήκε νεκρό ο ίδιος

Νεκρός ο γιος του Αργύρη Ντινόπουλου μέσα στο διαμέρισμά του

Παραιτείται από τη βουλευτική έδρα ο Αργύρης Ντινόπουλος