ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στις Μικροθήβες: Συγκλονίζει η πεθερά του θύματος - «Πέθανε στα χέρια της κόρης μου»

Τροχαίο στις Μικροθήβες
Ο 26χρονος οδηγός του λευκού οχήματος συνελήφθη
Mega

Συγκλονίζουν οι εικόνες του θανατηφόρου τροχαίου που συνέβη την Κυριακή (1/5) λίγο έξω από τον Βόλο με θύμα ένα 59χρονο άνδρα.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 59χρονος οδηγός ΙΧ από την Αθήνα σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (1/5) πριν από τον κόμβο Μικροθηβών στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα του, που ήταν συνοδηγός, τραυματίστηκε ελάχιστα και είδε τον άντρα της να ξεψυχά στην αγκαλιά της.

«Έξω από το Βόλο έγινε. Πηγαίνανε σε γάμο τα παιδιά μου και πάρκαραν κάπου να πάρουν τηλέφωνο να δουν σε ποιο χωριό, δεν ξέρω τι… Και πάρκαραν στη ΛΕΑ, τη λωρίδα που έχει εκεί πέρα, κι ήρθε ένας από πίσω και τους σακάτεψε. Μέσα δεμένος ήταν, δεμένος, ό,τι είχαν σταματήσει κι άνοιξε το τηλέφωνο. Ευτυχώς που δε σκότωσε και το παιδί το άλλο… και την κόρη μου», τόνισε η πεθερά του θύματος, μιλώντας στο Mega.

Ο 26χρονος οδηγός του λευκού οχήματος συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων και διαπιστώθηκε ότι δε διέθετε δίπλωμα οδήγησης.

«Τον πιάσανε. Δεν είχε ούτε δίπλωμα, δεν είχε τίποτα και έτρεχε. Μας κατέστρεψε, μας έκλεισε τα σπίτια μας. Στα καλά καθούμενα παιδί μου», πρόσθεσε η πεθερά του Θύματος.

«Πέθανε στης κόρης μου τα χέρια, πέθανε αμέσως, δεν κατάλαβε τίποτα. Έχει μείνει εκεί πέρα γιατί θα του κάνανε νεκροτομή, να δουν από τι πέθανε, γιατί δεν είχε αίματα και τέτοια, δεν είχε χτυπήσει», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Μικροθήβες: Φωτογραφίες και βίντεο από το θανατηφόρο τροχαίο - Σκοτώθηκε μπροστά στη γυναίκα του