ΕΛΛΑΔΑ

Καραγιάννης: Έργο πνοής για Αλεξανδρούπολη και Βόρεια Ελλάδα η Ανατολική Περιφερειακή Οδός

Καραγιάννης: Έργο πνοής για Αλεξανδρούπολη και Βόρεια Ελλάδα η Ανατολική Περιφερειακή Οδός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υφυπουργό Υποδομών στην Ανατολική Περιφερειακή Οδό

Με την κατασκευή της νέας Ανατολικής Περιφερειακής Οδού Αλεξανδρούπολης, η πρόσβαση από και προς το λιμάνι θα γίνει ευκολότερη και γρηγορότερη

Ση σπουδαιότητα της κατασκευής της Ανατολικής Περιφερειακής Οδού αναφέρεται με ανάρτησή του ο υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα μαζί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη το έργο.

«Λύσαμε ένα πρόβλημα πολλών ετών και μέσα σε χρόνο ρεκόρ ξεμπλοκάραμε, δημοπρατήσαμε και πλέον υλοποιούμε το σημαντικό αυτό έργο για την Αλεξανδρούπολη και τη Βόρεια Ελλάδα με πάνω από 200 νέες θέσεις εργασίας» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Με την κατασκευή της νέας Ανατολικής Περιφερειακής Οδού Αλεξανδρούπολης, η πρόσβαση από και προς το λιμάνι θα γίνει ευκολότερη και γρηγορότερη, χωρίς καμία κυκλοφοριακή επιβάρυνση τού αστικού ιστού της πόλης.

«Στο τέλος του 2023 η Αλεξανδρούπολη θα έχει ένα ολοκληρωμένο οδικό δίκτυο που θα μπορεί να υποστηρίξει την αυξημένη οικονομική δραστηριότητα της πόλης.
Με έργα υποδομών μετατρέπουμε την Αλεξανδρούπολη σε συγκοινωνιακό και ενεργειακό hub για τη Βόρεια Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Για το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών τα ενεργά εργοτάξια σε όλη τη χώρα αποτελούν την καλύτερη απόδειξη της μεθοδικής δουλειάς που κάνουμε και έτσι θα συνεχίσουμε, όχι με λόγια, αλλά με έργα» καταλήγει ο Γιώργος Καραγιάννης.