ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Τι απαντά η κοινωνική λειτουργός που επισκέφθηκε την οικογένεια - «Δεν με προβλημάτισε κάτι»

Πάτρα: Τι απαντά η κοινωνική λειτουργός που επισκέφθηκε την οικογένεια - «Δεν με προβλημάτισε κάτι»
Η κοινωνική λειτουργός περιγράφει μεταξύ άλλων πως «η οικογένεια ζει σε ένα σπίτι τεσσάρων δωματίων, σε υγιεινό περιβάλλον».
INTIME / Φωτογραφία Αρχείου

Πάτρα: Τι απαντά η κοινωνική λειτουργός μετά την έκθεση που δημοσιεύτηκε για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την πολυσυζητημένη υπόθεση στην Πάτρα. Αυτή τη φορά νέες πληροφορίες έρχονται στο προσκήνιο σχετικά με την κοινωνική λειτουργό που είχε επισκεφτεί την οικογένεια Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, μετά την καταγγελία που έγινε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για κακοποίηση της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η κοινωνική λειτουργός περιγράφει μεταξύ άλλων πως «η οικογένεια ζει σε ένα σπίτι τεσσάρων δωματίων, σε υγιεινό περιβάλλον».

«Οι γονείς είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ και πρόκειται να παντρευτούν. Το ζευγάρι δεν αποδέχεται τις κατηγορίες και τις αποδίδει σε κακόβουλη καταγγελία μιας παλιάς σχέσης που είχε ο Μάνος Δασκαλάκης», αναφέρει.

Δημοσιογράφος του MEGA επικοινώνησε με την κοινωνική λειτουργό η οποία σημείωσε:

«Δε θυμάμαι την οικογένεια, δεν βρέθηκε κάτι το μεμπτό εκείνη την χρονική στιγμή. Εάν η οικογένεια απέκτησε προβλήματα στο μέλλον, δεν μπορώ να γίνω μελλοντολόγος (…) Έκανα τη δουλειά μου, δεν έχω να ψάξω κάτι περισσότερο. Προφανώς δεν είδα κάτι άσχημο, κάτι να με προβληματίσει ως επαγγελματία».

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Επισκεπτήριο στις φυλακές από τη μητέρα και την αδερφή της

Πάτρα: Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα είχε ενημερώσει την Εισαγγελία για εγκληματική ενέργεια

Οι ανησυχίες της Ρούλας Πισπιρίγκου για «γονιδιακό» πρόβλημα - Τα κοινά στοιχεία Τζωρτζίνας, Μαλένας